fbpx

Lantligt boende

Utsökt läge nära Ängelholm

Utgångspris

4 500 000 kr

Budgivning pågår

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
3,8 ha
Tomtområde
3,8 ha
Boyta
175 kvm

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

ÄNGELHOLM MUNKA LJUNGBY 6:5

Adress

Ågårdsvägen 74 26694 Munka-Ljungby

Om fastigheten

Gård på fritt och lantligt läge nära Ängelholm. Fastigheten omfattar 3,85 ha och har gräns i dalgång med bäck. Det finns markväg som leder till Åkerslundsområdet. Härlig, uppväxt trädgård i söderläge med uterum och uteplats. Välskött och rymligt bostadshus i 1,5 plan. Ekonomibyggnader med möjligheter för djurhållning och verksamhet/hobby.

Bilder

Visa alla bilder

Planritningar

Fakta

Byggnader

Bostad

Boningshuset har sitt ursprung från 1800-talet och en större ombyggnad gjordes 1976-1980. Byggnaden är är uppfört i 1,5 plan med boarea om 175 kvm enligt taxeringsuppgifter. Putsad fasad under plåttak. Byggnaden har gjuten platta och nyare isolerglasfönster. 2014 uppfördes inglasat uterum i söderläge. Uppvärmning via direktverkande el. Eget vatten och enskild avloppsanläggning till trekammarbrunn och infiltration. Fiber är installerat men har inte tagits i bruk.

Ekonomibyggnader

Stallbyggnad uppförd i tegel under eternittak. Vidbyggt finns logbyggnad i trä under eternittak. Uthus uppfört i trä med bra utrymme för förvaring/verkstad/garage och det finns även loft på ovanplan.

Arealuppgifter

Enligt lantmäteriuppgifter omfattar fastigheten totalt 38 494 kvm. Åkermarken har varit utarrenderad årsvis. Arrendeavtalet är uppsagt.
Arealen är bevuxen med vall.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 224 000 kr

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss