fbpx

Bergsskolan mitt i Idre

Prisindikation

6 000 000 kr

Försäljningssätt

Intresseanmälan senast ons 6 mar kl 14:00

Anmäl intresse

Om fastigheten

Unikt investeringstillfälle för den person eller det företag som söker en expansiv fastighet! Bergsskolan i Idre är nu till salu och erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa centralt boende mitt i Idre. Efterfrågan på lägenheter i Idre är mycket stort då de stora fjällanläggningarna anställer mycket personal under såväl sommar som vinter. Detaljplanen medger en byggrätt om cirka 800 kvadratmeter med möjlighet att bygga två våningar och en suterrängvåning.

Säljaren önskar hyra tillbaka så många lägenheter som möjligt vilket ger en stabil och långsiktig intäktsström. Detta är en strategisk möjlighet under lågkonjunkturen samtidigt som man investerar i en fastighet med stor potential.

Ta chansen att förverkliga dina visioner och skapa en framtidssäker investering. Kontakta oss för mer information!

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning

ÄLVDALEN IDRE 6:34

Adress

Gamla Kyrkvägen 4 79771 Idre

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Affärsidé

Fastighetsägaren har ett önskemål om att så många små lägenheter som möjligt byggs och önskar hyra samtliga när ombyggnationen står klar, är godkänd och färdig för uthyrning. Enligt gällande plan föreslås 20 lägenheter. Avtal med villkor kan tecknas i samband med förvärvet.

Besiktningsprotokoll

Kontakta mäklaren för ett besiktningsprotokoll.

Intäkter och driftskostnader

Kontakta mäklaren för uppgifter.

Byggrätt

Byggrätten är på 20% av tomtarean. Beräknat 794 m². Tillåten högsta byggnadshöjd är 7,2 m, högsta nockhöjd 11,4 m, man får bygga max två våningar plus en suterrängvåning. Tomten medger plats för två hus för maximalt utnyttjande av byggrätten.

Byggnad

Befintlig byggnad är en 1-plansbyggnad med källare byggd 1943, en före detta skola som byggts om till vandrarhem samt lokaler 2008 och 2020. Enligt fastighetsutdraget uppgår lokalytan till 772 m². Uppvärmning vattenburet med bergvärmepump och oljepanna. Mekanisk frånluftsventilation med värmeväxlare i de flesta av rummen. Kommunalt vatten och avlopp.

Planer, bestämmelser mm

Se bilaga

Fastighetsbeskrivning

Kontakta mäklaren för en fullständig beskrivning över objektet.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 1 350 000 kr

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Övrigt

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Lämna intresseanmälan senast ons 6 mar kl 14:00

Prisindikation: 6 000 000 kr

Jag har tagit del av upprättad fastighetsbeskrivning, köparinformation, lagen om penningtvätt samt Ludvig & Co Fastighetsförmedlings dataskyddspolicy och lämnar mot bakgrund av detta följande intresseanmälan på fastigheten. I och med inlämnade av dessa uppgifter bekräftas att finansiering finns för att kunna genomföra köpet till ovan angivit belopp. Uppgifter om bank och kontaktperson lämnas på begäran eller i meddelanderutan.


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co Fastighetsförmedlings dataskyddspolicy

Kontakta oss