fbpx

Gård i Överhärde

Högstbjudande

2 000 000 kr

Försäljningssätt

Öppen budgivning

Anmäl intresse

Om fastigheten

Välkommen till en gård omgiven av grönska med inramad gårdsplan, två potentiella bostadshus med renoveringsbehov och en tillhörande rymlig ekonomibyggnad bara 2,5 km från Valbo Köpcentrum.

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning

GÄVLE ÖVERHÄRDE 49:4

Adress

Överhärdevägen 39 818 91 Valbo

Totalareal
0,2 ha
Småhusmark lantbruk
0,2 ha
Boyta
148 kvm

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnader

Mangårdsbyggnad

Bostadsbyggnad i 1,5 plan med fem rum, kök och en inglasad altan i söderläge. Byggnaden har källare och krypgrund, stomme av timmer som utvändigt är klädd med stående rödmålad träpanel, kopplade 2-glas fönster och tak av tegel och plåt. Uppvärmning sker via en elpanna kopplat till ett vattenburet värmesystem samt en vedeldad insatskamin av märket Keddy. Bostaden har kommunalt vatten och avlopp. Taxerad boarea är 148 m² och byggår 1918. Byggnaden har genomgående renoveringsbehov.

Entré plan
Via entrén når man en hall med trapp till övervåningen och en innerhall med WC till höger och garderober och avhängningsyta till vänster där det också finns en groventré och en trapp till källaren. Till höger ligger ett kök med äldre standard och furupanel i tak. Via köket når man ett sovrum med utgång till den inglasade altanen.

Övervåning
Via trappen från entréplan når man en genomgående korridor som ligger i anslutning till tre sovrum och en WC med duschutrymme, förråd i kattvindsutrymme och balkongdörr.

Källare
Källare med tvättutrymme matkällare, pannrum och förråd. Fuktgenomslag finns.

Bostad/uthus

Bostad i 1,5 plan med två rum och kök med vedspis som ligger i anslutning till ett uthus som inrymmer förråd och garage. Byggnaden har stensatt torpargrund under bostadsdelen och gjuten sockel under uthus delen, stomme av trä klädd med stående rödmålad träpanel, kopplade 2-glasfönster och tak av tegel. Uppvärmning via direktverkande el. Vatten finns indraget men ej avlopp. Bostaden har renoveringsbehov.

Entréplan
Via bostadens entre når man en hall med WC utrymme och garderober till höger. Till vänster ligger ett kök med vedspis och skafferi och i anslutning till det två sovrum.

Övervåning
Via en trapp i uthuset når man övervåningen där det finns ett inrett rum och förrådsutrymmen.

Ladugård

Ladugårdsbyggnaden på gjutna plintar, stomme av trä klädd med rödmålade bräder, enkelglasfönster och tak av tegel och plåt. Byggnaden inrymmer äldre ladugårdsdel med gjutet golv och murade väggar, vagnslider och höskulle.

Väg

Fastigheten har andel i samfälld väg (Gävle Överhärde S:1) som även omfattar vägen in till fastigheten vilket innebär att man ej kan använd vägen som parkering.

Inteckningar

Fastigheten överlåts obelånad och fri från penninginteckningar.

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co Fastighetsförmedlings dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter