fbpx

Kommersiell fastighet i centrala Lövånger

Högstbjudande

5 000 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklaren för visning.

Anmäl intresse

Om fastigheten

Kommersiell fastighet i centrala Lövånger, som är en havsnära tätort till Skellefteå. Lövånger har haft en befolkningstillväxt de senaste åren som lett till en akut bostadsbrist, som enligt kommunen spås fortsätta till 2030.

Fastigheten består av 3 st. byggnader med 12 st. lägenheter, 1 lokal samt kallförråd. Uthyrningsbar yta fördelas på bostad 741 kvm, lokal 95 kvm samt kallförråd 120 kvm. hyresintäkterna uppgår till hela 928 236 kr vid fullt uthyrt. Fastigheten har också låga driftkostnader på 250 000 kr som ger fantastiska 678 236 kr i driftnetto! Alla lägenheterna är löpande underhållna och lokalen har en långvarig hyresgäst. I två lägenheter pågår det renoveringar, där kommer en att färdigställas och hyras ut och den andra lägenheten kommer köparen att få färdigställa.

Lövånger är en havsnära tätort i Skellefteå Kommun, belägen ca 5 mil söder om Skellefteå C. På orten finns se värdigheter som Lövångers kyrkstad med den medeltida kyrkan och naturreservatet Bjuröklubb. På orten finns också livsmedelsbutik, järnaffär, hälsocentral, tandläkare och bibliotek. Det finns också ett badhus med gym som drivs av Folkets Hus föreningen.
Med sina ca 1 000 invånare så är Lövånger ett mindre samhälle men med en positiv befolkningstrend. I orten finns också förskola, skola samt goda kommunikationer.
Största arbetsgivaren är LEAB som sysslar med kontaktstillverkning av elektronik. Andra företag på orten är b.la Lövångers Bygg som håller på ett bygga ny fabrik på orten.

Scrolla längst ned för att hitta fullständigt prospekt.

Bilder på delar av interiören finns, kontakta mäklaren via mejl för att ta del av dessa.

Välkomna att boka visning !

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning

SKELLEFTEÅ LÖVÅNGERS PRÄSTBORD 19:2

Adress

Kungsvägen 21A 93261 Lövånger

Totalareal
0,3 ha
Tomtområde
0,3 ha

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 1 740 000 kr

Dokument & bilagor

Övrigt

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co Fastighetsförmedlings dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter