fbpx

Trevlig ungskogsfastighet mellan Hylte och Unnaryd!

Högstbjudande

2 300 000 kr

Anmäl intresse

Om fastigheten

Välkommen till denna unika skogsfastighet i Hylte kommun. Med en yta på ca 20 hektar erbjuder denna renodlade skogsfastighet en bra möjlighet för dig som söker en värdefull investering och en plats att förverkliga dina drömmar.

Fastigheten har en hög andel ungskog och en bra tillväxt. Här har du möjligheten att ta del av en välmående skog som utgör en stabil och framtidsinriktad tillgång. Den naturliga skönheten i området skapar en idyllisk miljö som lägger grunden för dina visioner.

Närheten till sjön Yasjön, där du har fiskerättigheter, gör denna fastighet ännu mer attraktiv. Här kan du njuta av avkopplande stunder vid vattnet och skapa minnen som varar livet ut. Med den vackra omgivningen kan detta bli en plats att trivas på året om.

Det finns också en byggnadstomt på fastigheten som står redo att bli platsen för ditt framtida hem eller fritidshus. Med redan beviljat bygglov och godkända planer för en avloppsanläggning från kommunen, är detta en dröm för den som vill bo nära naturen och samtidigt ha alla moderna bekvämligheter.

Dessutom övergår jakträtten till köparen, vilket ger möjlighet till spännande jakter och naturupplevelser på din egen mark. Här kan du följa årstidernas skiftningar och vara en del av den rika biologiska mångfalden som omger dig.

Sammanfattningsvis erbjuder denna skogsfastighet i Hylte kommun en unik chans att investera i en blomstrande skogsbrukstillgång och skapa ditt eget paradis mitt i naturen. Kontakta oss för mer information. Välkommen att förverkliga din dröm!

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning

HYLTE RANGALSNÄS 1:6

Adress

Hylte Rangalsnäs 1:6

Totalareal
19,0 ha
Skogsmark
19,0 ha

Gårdskarta

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnad

Byggnadssätt

Det finns idag inga byggnader på fastigheten. Det finns en anlagd tomt på fastigheten med framdragen el och en nybruten väg till tomten. Tillstånd från kommunen att anlägga en avloppsanläggning samt bygglov finns att ta över för den nye ägaren.

Jakt

Jakträtt ej upplåten.

Besiktning och undersökningsplikt

Skog och mark kan undersökas på egen hand, dock skall hänsyn visas till grannar, djur, ev pågående jakt och liknande.

Förvärvstillstånd

Juridisk person behöver förvärvstillstånd liksom privatperson som ej varit mantalsskriven inom Hylte kommun det senaste året.

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co Fastighetsförmedlings dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter