Redovisningsbyrå

Framgång i företaget med hjälp av din lokala redovisningsbyrå

Vi är en erfaren redovisningsbyrå som hjälper dig få koll på företagets löpande ekonomi. Deklarationer och momsredovisning är kanske inte en företagares största drivkrafter. Men att ha ordning och reda på ekonomin och känna en trygghet i att någon har koll på alla dina siffror – det är helt avgörande för att du ska kunna fatta goda beslut inför framtiden och utveckla företaget i rätt riktning.

Ta reda på din kostnad

Din lokala redovisningsbyrå

Ludvig & Co har cirka 1 300 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder vilket gör oss till en av Sveriges största redovisningsbyråer. Det personliga mötet viktigt och därför satsar vi på en stark lokal närvaro i en alltmer digitaliserad värld. Målet att ge dig som kund möjlighet att vara mobil och på ett på ett enkelt sätt få tillgång till hela vårt utbud av rådgivningskompetens, oavsett om du befinner dig i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Sollefteå.

Som din lokala redovisningsbyrå kan vi bland annat hjälpa dig med
Löpande redovisning
Bokföring
Bokslut
Löneadministration
Fakturahantering

Våra redovisningskonsulter hjälper dig fatta rätt beslut

Redovisning kräver både mycket kunskap och tar en hel del tid. Om ditt företag inte har resurserna eller tiden att göra detta internt kan vi hjälpa dig. Vi är en redovisningsbyrå med specialister inom bokföring, lön och skatter som ser till alla dina siffror redovisas på rätt sätt – oavsett vilket företag du driver.

Vi hjälper dig att lägga upp din redovisning så att du varje månad får fram relevanta nyckeltal för just ditt företag och kan utnyttja redovisningen för att fatta viktiga beslut. Samtidigt kan vi hjälpa till med allt från löneutbetalningar och fakturering till analys och rådgivning för att effektivisera och optimera företagets ekonomi.

Redovisning behöver inte vara svårt med rätt hjälp

Du kanske inte behöver en revisor!

Du som har ett mindre aktiebolag kan lika tryggt och säkert välja att anlita en byrå med auktoriserade redovisningskonsult för att kontrollera ditt företags räkenskaper.

De företag som omfattas är aktiebolag som inte överskrider max 2 av följande värden:

  • 3 anställda
  • 1,5 miljoner i balansomslutning
  • 3 miljoner i nettoomsättning

 

Redovisningsbyrå på plats hos dig

Räcker tiden inte till för att sköta den ekonomiska administrationen? Då kanske en redovisningskonsult på plats kan vara till hjälp! Vi kan hjälpa till med all administration, t.ex. löpande redovisning, bokföring, fakturering och lönehantering.

Samtidigt får du en expert att bolla ekonomiska frågor med, och som kan ge lösningar som förenklar och förbättrar ditt företags ekonomi över tid.

Vi är auktoriserade redovisningskonsulter

Våra auktoriserade redovisningskonsulter arbetar med ekonomisk rådgivning och sköter bokföring, bokslut och deklarationer för Sveriges småföretagare. Vi som byrå lägger stor vikt vid proaktiv rådgivning och har som mål att överträffa förväntningar varje dag. Våra rådgivare och redovisningskonsulter finns på drygt 130 orter runt om i Sverige, vilket gör att vi har koll på den lokala marknaden.  

I över 100 år har vi hjälpt företag med ekonomi, redovisning och bokföring. Det gör oss till en av Sveriges mest erfarna redovisningsbyråer. 2006 utsågs våra konsulter bland de första i Sverige att bli auktoriserade redovisningskonsulter utifrån SRF konsulternas standard. 

Auktoriserad redovisningskonsult

Gör en offertförfrågan