fbpx

Fastighetsmäklare

Hitta din lokala fastighetsmäklare

Fastighetsmäklare med lokal spetskompetens

Vi som arbetar som fastighetsmäklare på Ludvig & Co har en spetskompetens inom jordbruks- och skogsfastigheter. Som mäklarfirma känner vi  den lokala marknaden väl och har ett brett kontaktnät. Våra fastighetsmäklare har ofta en gedigen utbildning som agronom, lantmästare, jägmästare, skogsmästare eller skogsvetare och vi finns över hela landet. Vi tar hjälp utav varandra, men spetskompetensen ligger i det lokala, den skog och mark som finns nära. Till vår hjälp har vi även jurister, ekonomer och affärsrådgivare. Med den här samlade kompetensen hjälper vi dig som köpare och säljare på ett mer komplett sätt än vad en traditionell mäklarbyrå ofta har möjlighet att göra.

Vilken mäklare behöver du?

Ligger du i startgroparna för att sälja din fastighet och funderar på vilken fastighetsmäklare du egentligen behöver anlita och varför? Vid en första anblick kan det verka som det är samma yrkeskompetens, men det är mer komplext än så. En fastighetsmäklare som förmedlar lägenheter eller villor har ofta inte den kompetens som behövs för en förmedling av jordbruksfastighet. Där krävs det till exempel att man kan tyda och förklara en skogsbruksplan, undersöka gemensamhetsanläggningar och samfälligheter, kontrollera arrendeavtal, utreda vart gamla pantbrev finns, undersöka om det finns avverkningsrätter med mera. Förmedling av jordbruksfastighet är ofta betydligt mer komplex än andra förmedlingar. Så det är viktigt att välja fastighetsmäklare efter den kompetens och erfarenhet de har.

Gårdsmäklare 

Vi förmedlar alla typer av gårdar i hela vårt avlånga land. Det kan vara allt ifrån det lilla torpet med täppan, hästgården med plats för några djur och lite bete, till de stora produktions lantbruken med stora arealer. Som gårdsmäklare har vi bredden att förmedla alla dessa olika typer av gårdar.

Jord- och lantbruksmäklare 

Jordbruk har historiskt ofta gått i arv inom familjen och det är ofta en lång process när man väl beslutat sig för att sälja gården. Att anlita en lantbruksmäklare, som har kunskapen hur det är att driva ett lantbruk är då att föredra. Vi på Ludvig & Co har fastighetsmäklare som även är utbildade agronomer och lantmästare och det skapar de bästa förutsättningarna för att det skall bli en bra affär.

Skogsmäklare 

Varje år förmedlar vi hundratals rena skogsfastigheter, där inga byggnader finns. Som skogsmäklare arbetar vi ofta tätt med våra skogsvärderare som också kan hjälpa till att ta fram eller uppdatera den viktiga skogsbruksplanen. Skogsbruksplanen är ett nödvändigt verktyg i en förmedling av skogsfastighet och vi använder den även interaktivt på vår webbsida som Gårdskarta. Genom den kan man följa vilka bestånd man går i när man är ute i skogen.

Tomt- och husmäklare

Vi förmedlar ibland tomter och villor. Det kan till exempel vara tomter som styckats av en större fastighet och som säljs var för sig till köpare som vill skapa sitt eget hus och boende. Vi har kompetensen som tomt- och husmäklare och kan hantera den typen av fastigheter, men i första hand vänder vi oss mot skogs- och lantbrukssektorn där vi har vår spetskompetens.

Se våra aktuella fastigheter till salu 

Varje år förmedlar vi över tusen fastigheter runt om i Sverige.  Du kan göra ditt eget urval för att se de fastigheter som är relevanta för dig. Kanske vill du enbart se skogsfastigheter med en specifik areal eller pris eller så vill du se alla fastigheter inom ett helt län. Du gör dina egna val om du klickar på ”Visa sökfilter” under fältet för län, kommun och område. Skapa sedan enkelt en prenumeration med ditt val genom att välja ”prenumerera på denna sökning” ovanför fastighetslistan. Vill du någon gång göra om din prenumeration så gör ett nytt urval och fyll i dina uppgifter under prenumerera så skrivs den gamla prenumerationen över.

Hitta en fastighetsmäklare nära dig

Det är enkelt att hitta en fastighetsmäklare nära dig, Ludvig & Co finns på 130 orter runt om i hela landet, ofta på mindre orter men även i de större städerna. Du hittar oss enklast genom att söka efter den ort där du bor eller där fastigheten ligger via denna sida. Vill du hellre fylla i ett formulär online och bli kontaktad så gör du det här.

Hitta fastighetsmäklare

 

Anlita en mäklarbyrå med rikstäckande mäklartjänster 

Ludvig & Co är rikstäckande och finns på 130 orter, vi täcker upp all areal i hela landet med våra mäklartjänster. Hos oss får du en helhetslösning som få andra mäklarbyråer kan erbjuda! Förutom de traditionella mäklartjänsterna som du kan läsa om hur de går till steg för steg här så har vi våra kollegor affärsrådgivarna, juristerna och ekonomerna. Det innebär att när du köper en lantbruksfastighet kan vi hjälpa dig med kommande deklarationer, skatteplaneringar, utveckling av dina affärsidéer eller om du och din partner behöver skriva testamente. Vi ger dig en trygghet och förutsättning för att ditt företag ska bli framgångsrikt.

Fastighetsvärdering  

Är du i färd med att renovera, bygga till eller funderar på en större investering på gården? Då kan vi hjälpa dig med en fastighetsvärdering som du kan ha som underlag inför beslutet. Vi värderar din fastighet och upprättar ett skriftligt värdeutlåtande som du sedan kan ta vidare till banken, generationsskiftet eller vad du behöver det till.

Värdera fastighet

Fastighetsrådgivning 

Vi som arbetar med fastighetsrådgivning på Ludvig & Co har stor erfarenhet av skog- och jordbruksfastigheter och kan hjälpa dig med dina små eller stora frågor. Vi är helt oberoende banker, skogsbolag och liknande. Det gör att vi kan opartiskt bistå dig vid förhandlingar i vindkraftsfrågor, tvister i gemensamhetsanläggningar, avverkningsrätter med mera. Du kan känna dig trygg i att vi står vid din sida och vill ditt bästa.

Fastighetsrådgivning

Fastighetsförmedling 

Vi är Sveriges främsta fastighetsmäklare inom jord och skog, och varje år hjälper vi våra kunder att sälja över tusen lantbruksfastigheter. Med 130 kontor spridda över hela landet har våra fastighetsmäklare en erfarenhet och kunskap om just ditt område. Genom ett nära samarbete med våra specialister inom juridik, ekonomi, skatt och arrenderådgivning kan vi erbjuda unika helhetslösningar. Hos oss får du som säljare av lantbruksfastigheter ett svårslaget stöd som borgar för en god affär.

Fastighetsförmedling

Fotografering och marknadsföring 

Hos oss får du marknadens proffsigaste fastighetsbeskrivning. Du som säljare får ta del av och godkänna beskrivningen innan annonseringen påbörjas. En snygg layout, proffsig fotografering och rätt utförd beskrivning är nyckeln till en lyckad försäljning.  Annonsering och fastighetsbeskrivning är centrala delar i fastighetsaffären. När fastighetsmäklaren marknadsför en fastighet anpassar denne insatserna så att de ger bäst effekt för den specifika fastigheten. Inte sällan finns köparen i vårt stora intressentregister.

Visning och budgivning

Det finns flera möjligheter, beroende på förutsättningarna sker en eller flera visningar för de som är intresserade. Visningen är en mycket viktig del av försäljningsprocessen och har du som  säljare specifika önskemål försöker vi naturligtvis tillgodose de.

Budgivningen är en mycket känslig del i förmedlingsprocessen och kräver erfarenhet,  tillgänglighet och förhandlingsvana. Vi strävar efter att verifiera finansieringen bakom  varje bud samt upprättar budgivningsprotokoll som lämnas till köparen och säljaren för att  säkerställa en seriös budgivning.

Avtal och kontrakt 

När budgivningen är avslutad och det finns en utsedd köpare ska en överlåtelsehandling  undertecknas. Fastighetsmäklaren upprättar då ett köpekontrakt eller ett avtal om fastighetsreglering beroende på fastigheternas belägenhet och Lantmäteriets riktlinjer.

Ett köpekontrakt på en skogs- eller jordbruksfastighet är betydligt mer komplicerat att upprätta än de kontrakt som upprättas vid försäljning av villor eller bostadsrätter.  Ludvig & Co fastighetsmäklare har den erfarenhet och kompetens som krävs för att både säljare och köpare skall känna sig trygga med avtalet.

Tillträde 

Affären avslutas på tillträdesdagen då den nya ägaren tillträder fastigheten och slutlikviden av köpeskillingen regleras. Då undertecknas också köpebrevet som är ett kvitto på att betalning har skett. Både säljare och köpare får på tillträdesdagen en pärm där mäklaren samlat all slags  dokumentation såsom avtal och övrigt material kring förmedlingsuppdraget. Där finns också information om Ludvig & Co:s övriga tjänster inom juridik, redovisning, skogs- och lantbruksrådgivning m.m. som du kan behöva i framtiden.

Kontakta våra fastighetsmäklare

Kontakta oss!

Vanliga frågor och svar 

Representerar fastighetsmäklaren både säljare och köpare? 

Ja, alla fastighetsmäklare i Sverige är opartiska och skall verka för att både säljare och köpare får en så trygg och bra affär som möjligt.

Vilka typer av fastigheter förmedlar ni? 

Vi förmedlar mest skogs- och jordbruksfastigheter, vi har dock kompetensen till att förmedla alla typer utav fastigheter så som tomter, villor, fritidshus samt kommersiella.

Kan jag sälja utan fastighetsmäklare? 

Du kan sälja din fastighet utan att använda fastighetsmäklare men då måste du ha kunskap om vilka lagkrav som ställs för en fastighetsförsäljning.

Jag har redan en köpare, kan ni hjälpa till med ett skrivuppdrag? 

Ska du sälja och vet vem som skall köpa fastigheten kan vi hjälpa till att skriva de avtal som behövs för en trygg fastighetsaffär. För att få en prisuppgift kontaktar du en fastighetsmäklare nära dig och beskriver vad det är för typ av fastighet och vad ni kommit överens om. Du hittar alla våra fastighetsmäklare på denna sida.

Hur går budgivningen till? 

Budgivningen är en mycket känslig del i förmedlingsprocessen och kräver erfarenhet, tillgänglighet och förhandlingsvana. Vi strävar efter att verifiera finansieringen bakom varje bud samt upprättar budgivningsprotokoll som lämnas till köparen och säljaren för att säkerställa en seriös budgivning

Vad betyder anbud? 

Är intresset stort kan en budgivning bli aktuell på fastigheten. För att hantera budgivningen på ett professionellt och affärsmässigt sätt krävs erfarenhet, tillgänglighet, förhandlingsvana och förmågan att förstå intressenternas behov. Du som säljare avgör i samråd med din mäklare om hur budgivningen ska gå till, och om den ska vara öppen eller sluten. Försäljningssätten kan variera runt om i landet och är du osäker ber vi dig kontakta din fastighetsmäklare för att få förutsättningarna för den aktuella fastigheten.

Ett skriftligt anbud kan innebära att du lämnar in ett förslutet kuvert till mäklaren och denne öppnar samtliga inkomna bud en viss tid och redovisar för säljaren.

Det är viktigt att komma ihåg att det alltid är säljaren som beslutar vem som är köpare av fastigheten. Affären är inte klar förrän köpekontrakt är underskrivet, det är enbart det dokumentet som gör affären bindande.

Hur kan jag styla fastigheten, höja värdet på fastigheten inför försäljningen? 

Att styla fastigheten kan absolut vara värt att göra inför en försäljning. Ofta kan du med ganska enkla åtgärder höja värdet. Några exempel kan vara att röja utmed skogsvägarna och se till att de är i bra skick. Gör snyggt kring gårdens byggnader och om växtligheten kommit för nära är det lämpligt att röja och klippa. Ta även ett varv inuti byggnaderna för att se om det är något som behöver städas ut. Transportera bort sådant som ska kastas innan försäljningen. Ett gott intryck ger en god förutsättning för en bra affär.

Hur mycket tar ni i arvode vid försäljning av fastigheten? 

Arvodets storlek grundar sig bland annat på hur stor fastigheten är, marknadsföringens omfattning samt utformningen av försäljningen. Det finns olika upplägg gällande mäklararvodet. Det kan vara en procentsats utav köpeskillingen eller ett fast arvode och ibland en kombination av de två, fast arvode samt en procentsats. Detta kan din fastighetsmäklare berätta mer om.

En viktig sak att veta är att mäklararvodet räknas som en kostnad för dig när du säljer din fastighet och dras av från eventuell vinst när du sedan deklarerar. En annan sak att tänka på är att inte fästa sig alltför mycket på mäklararvodet, det är inte alls säkert att den fastighetsmäklare som säljer din gård till lägsta arvodet också är den som får ut högsta möjliga pris. Jämför fastighetsmäklare noggrant och titta även på vad som ingår och inte i arvodet.

Hur lång tid tar en fastighetsaffär? 

Det är väldigt olika, det kan ta allt ifrån en vecka till över ett år. Är det en nybildning av fastighet kan det ta väldigt lång tid innan Lantmäteriet får klart den nya fastigheten. Generellt kan man säga att det tar ca 2-6 månader från att man skriver förmedlingsuppdrag till fastigheten är överlåten till de nya köparna.

Vad kostar en fastighetsvärdering? 

Kostnaden för fastighetsvärderingen beror på hur stor fastigheten är och vilket underlag som finns att ta del av. Till stöd för värderingen har vi vår egen prisstatistik, som är prissättande inom branschen. Värderingen speglar marknadsvärdet och ligger därför till grund för vad utgångspriset blir.

Våra fastighetsmäklare

Mer info

Annika Granquist

Registrerad Fastighetsmäklare, Kontorschef

Skog och Lantbruk, Lantbruk, Skog, Värdering

Kontor

Ljungby, Växjö, Älmhult

Telefon

0470-745 728

E-post

Mer info

Johan Herrlin

Biträdande Regionchef, Kontorschef, Registrerad Fastighetsmäklare

Generationsskifte

Auktorisation

Auktoriserad Generationsskiftare

Kontor

Kristianstad

Telefon

044-208 902

E-post

Mer info

Stefan Wärdig

Kontorschef, Registrerad Fastighetsmäklare

Kontor

Gamleby, Valdemarsvik, Västervik

Telefon

0490-258 979

E-post

Mer info

Vibeke Alstad

Senior Rådgivare, Skog, Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Generationsskifte, Skatt, Skog

Auktorisation

Auktoriserad Generationsskiftare, Auktoriserad Skatterådgivare

Kontor

Karlshamn, Karlskrona, Olofström, Ronneby, Sölvesborg

Telefon

0457-443 52

E-post

Mer info

Daniel Andersson

Registrerad Fastighetsmäklare

Skog och Lantbruk

Kontor

Karlstad, Kristinehamn, Sunne

Telefon

054-177 423

E-post

Mer info

Daniel Andersson

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Kontor

Hörby, Höör, Malmö, Simrishamn, Sjöbo/Vollsjö, Skurup, Tomelilla, Ystad

Telefon

070-534 26 91

E-post

Mer info

Katarina Ankarling

Fastighetsmäklare

Skog och Lantbruk

Kontor

Enköping, Eskilstuna, Strängnäs

Telefon

0152-243 82

E-post

Mer info

Joakim Aro

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Kontor

Eskilstuna, Gnesta, Katrineholm, Nyköping, Strängnäs

Telefon

0155-773 03

E-post

Mer info

Jonathan Ahlm

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Kontor

Falköping, Grästorp, Lidköping, Mariestad, Skara, Skövde, Tidaholm, Ulricehamn, Vara

Telefon

072-160 53 56

E-post

Mer info

Carina Bengtsson

Fastighetsmäklarassistent, Juristsekreterare

Kontor

Halmstad, Laholm

Telefon

035-182 934

E-post

Mer info

Anders Bernhardsson

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Kontor

Borgholm, Emmaboda, Färjestaden, Kalmar, Mönsterås, Oskarshamn

Telefon

070-323 17 85

E-post

Mer info

Jan Bertholdsson

Registrerad Fastighetsmäklare

Generationsskifte, Skatt, Ekonomi och Skatt, Skog och Lantbruk, Skog, Lantmäteritjänster

Auktorisation

Auktoriserad Generationsskiftare, Auktoriserad Skatterådgivare

Kontor

Falun

Telefon

023-939 43

E-post

Mer info

Jennie Bråthén

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Kontor

Ed, Göteborg, Mellerud, Tanumshede, Uddevalla, Vänersborg

Telefon

0522-657 288

E-post

Mer info

Lina Berglund

Fastighetsmäklare

Skog och Lantbruk, Värdering, Lantmäteritjänster, Häst

Kontor

Falkenberg, Halmstad, Hyltebruk, Kungsbacka, Varberg

Telefon

035-182 936

E-post

Mer info

Magnus Christiansson

Registrerad Fastighetsmäklare, Specialistrådgivare

Generationsskifte, Ekonomi och Skatt, Skog och Lantbruk, Värdering, Lantmäteritjänster

Auktorisation

Auktoriserad Generationsskiftare

Kontor

Gamleby, Oskarshamn, Valdemarsvik, Vimmerby, Västervik

Telefon

0490-258 985

E-post

Mer info

Maria Dahlqvist

Registrerad Fastighetsmäklare

Skog och Lantbruk, Värdering

Kontor

Båstad, Helsingborg, Svalöv, Ängelholm

Telefon

0431-418 117

E-post

Mer info

Sven-Eric Dahlson

Registrerad Fastighetsmäklare

Allmän fastighetsrätt, Skog och Lantbruk, Skog, Värdering, Intrång

Kontor

Jönköping, Nässjö, Tranås

Telefon

036-342 390

E-post

Mer info

Christopher Dahlström

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Generationsskifte, Ekonomi och Skatt, Skog och Lantbruk, Skog, Värdering

Auktorisation

Auktoriserad Generationsskiftare

Kontor

Hudiksvall, Järvsö, Ljusdal

Telefon

0650-541 287

E-post

Mer info

Åsa Eriksson

Fastighetsmäklare, Specialistrådgivare

Allmän fastighetsrätt, Skog och Lantbruk

Kontor

Avesta, Borlänge, Falun, Hedemora, Ludvika, Mora

Telefon

023-939 47

E-post

Mer info

Magnus Edmark

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Kontor

Gamleby, Mönsterås, Oskarshamn, Valdemarsvik, Vimmerby, Västervik

Telefon

072-160 56 26

E-post

Mer info

Lars Fahlberg

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Allmän fastighetsrätt, Skog och Lantbruk, Värdering

Kontor

Falun

Telefon

023-939 42

E-post

Mer info

Fredrik Fornander

Fastighetsmäklare

Intrång, Allmän fastighetsrätt, Skog och Lantbruk, Skog, Värdering

Kontor

Jönköping, Nässjö, Svenljunga, Tranås, Ulricehamn

Telefon

036-342 375

E-post

Mer info

Jessica Granath

Administratör, Fastighetsmäklarassistent, Juristsekreterare

Kontor

Linköping, Norrköping, Vreta Kloster

Telefon

013-377 005

E-post

Mer info

Helene Gustafsson

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Kontor

Falköping, Grästorp, Lidköping, Mariestad, Skara, Skövde, Tidaholm, Vara

Telefon

072-551 12 64

E-post

Mer info

Henrik Gustafsson

Registrerad Fastighetsmäklare

Allmän fastighetsrätt, Skog och Lantbruk, Värdering, Lantmäteritjänster

Kontor

Halmstad, Laholm

Telefon

0430-122 75

E-post

Mer info

Sara Gyllensvaan

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Kontor

Falköping, Lidköping, Mariestad, Skara, Skövde, Tidaholm, Vara

Telefon

0500-495 568

E-post

Mer info

Dan Gustavsson

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Kontor

Ljungby, Värnamo

Telefon

0370-692 224

E-post

Mer info

Elin Gynnerstedt

Registrerad Fastighetsmäklare

Skog och Lantbruk, Värdering, Lantmäteritjänster

Kontor

Vetlanda

Telefon

0383-594 79

E-post

Mer info

Johanna Gärdsback Rylander

Fastighetsmäklarassistent, Rådgivare

Skog och Lantbruk, Värdering

Kontor

Falun, Mora

Telefon

023-939 14

E-post

Mer info

Joakim Hagelin

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Generationsskifte, Arrende-och nyttjanderätt, Ekonomi och Skatt, Skog och Lantbruk, Lantbruk, Skog, Värdering

Auktorisation

Auktoriserad Generationsskiftare

Kontor

Gävle, Sandviken

Telefon

026-245 979

E-post

Mer info

Martin Haraldsson

Registrerad Fastighetsmäklare

Arrende-och nyttjanderätt, Jakt-och djurskyddsfrågor, Skog och Lantbruk, Värdering, Intrång, Lantmäteritjänster, Vindkraft

Kontor

Falkenberg, Halmstad, Hyltebruk, Varberg

E-post

Mer info

Thomas Hedlund

Registrerad Fastighetsmäklare, Specialistrådgivare

Mark-och miljörätt, Generationsskifte, Allmän fastighetsrätt, Arrende-och nyttjanderätt, Skatt, Jakt-och djurskyddsfrågor, Skog, Lantmäteritjänster

Auktorisation

Auktoriserad Generationsskiftare

Kontor

Enköping, Sala, Västerås

Telefon

021-103 555

E-post

Mer info

Erika Hellstrand

Registrerad Fastighetsmäklare

Skog

Kontor

Avesta, Falun, Hedemora, Ludvika, Mora

Telefon

023-939 48

E-post

Mer info

Gunnar Hennings

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Kontor

Tierp, Uppsala, Östervåla, Östhammar

Telefon

018-677 966

E-post

Mer info

Fredrika Hovberg

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Allmän fastighetsrätt, Värdering, Intrång

Kontor

Enköping, Västerås

Telefon

021-103 556

E-post

Mer info

Roland Hultman

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Kontor

Kisa, Linköping, Vadstena, Ödeshög

Telefon

013-377 048

E-post

Mer info

Freddie Hamrin

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Kontor

Sundsvall

Telefon

060-678 801

E-post

Mer info

Patrik Henriksson

Registrerad Fastighetsmäklare, Rådgivare

Skog och Lantbruk, Värdering, Lantmäteritjänster, Kommersiella fastigheter, Transaktionsrådgivare

Kontor

Norrtälje, Stockholm, Stockholms län

Telefon

08-657 47 46

E-post

Mer info

Daniel Höglund

Registrerad Fastighetsmäklare

Generationsskifte, Skog

Auktorisation

Auktoriserad Generationsskiftare, Auktoriserad Skatterådgivare

Kontor

Sollefteå

Telefon

0620-259 30

E-post

Mer info

Kristina Johansson

Fastighetsmäklarassistent, Skog och Lantbruk

Kontor

Skara, Skövde

Telefon

0500-495 565

E-post

Mer info

Hans Jonsson

Registrerad Fastighetsmäklare, Senior rådgivare

Generationsskifte, Skog och Lantbruk

Kontor

Bollnäs, Edsbyn, Söderhamn

Telefon

0271-298 06

E-post

Mer info

Sybrenne Jellema

Registrerad Fastighetsmäklare, Rådgivare

Skog och Lantbruk, Värdering, Lantmäteritjänster

Kontor

Norrtälje, Stockholm

Telefon

08-657 47 56

E-post

Mer info

Fanny Johansson

Fastighetsmäklarassistent, Juristsekreterare

Kontor

Emmaboda, Färjestaden, Kalmar

Telefon

0480-421 858

E-post

Mer info

Kent Jonsson

Fastighetsmäklare, Senior rådgivare

Affärsrådgivning, Skog och Lantbruk, Lantbruk, Skog, Värdering, Transaktionsrådgivare, Investeringsrådgivning, Företagsledning, Affärsutveckling, Affärsplan

Kontor

Bollnäs, Edsbyn, Söderhamn

Telefon

0278-639 282

E-post

Mer info

Filippa Jönsson

Registrerad Fastighetsmäklare

Lantbruk, Värdering, Lantmäteritjänster

Kontor

Eslöv, Lund, Malmö, Skurup, Trelleborg

Telefon

040-105 211

E-post

Mer info

Åke Karlsson

Registrerad Fastighetsmäklare

Generationsskifte, Allmän fastighetsrätt, Skog, Intrång

Auktorisation

Auktoriserad Generationsskiftare

Kontor

Bollnäs, Edsbyn, Söderhamn

Telefon

0278-639 273

E-post

Mer info

Pär Källström

Registrerad Fastighetsmäklare

Kontor

Hallsberg, Karlskoga, Lindesberg, Örebro

Telefon

019-168 398

E-post

Mer info

Dan Lennartsson

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Kontor

Båstad, Helsingborg, Svalöv, Ängelholm

Telefon

0431-418 130

E-post

Mer info

Ulf Lindahl

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Värdering, Lantmäteritjänster

Kontor

Falkenberg, Varberg

Telefon

0346-297 21

E-post

Mer info

Katarina Lindell

Fastighetsmäklarassistent, Juristsekreterare, Redovisningsassistent

Kontor

Vänersborg

Telefon

0521-572 410

E-post

Mer info

Tomas Lundmark

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Kontor

Luleå, Skellefteå

Telefon

0910-717 589

E-post

Mer info

Nils Lundmark

Registrerad Fastighetsmäklare, Specialistrådgivare

Skog och Lantbruk, Skog

Kontor

Robertsfors, Skellefteå

Telefon

0910-717 583

E-post

Mer info

Alexander Litos

Registrerad Fastighetsmäklare

Kontor

Göteborg, Mellerud, Uddevalla, Vänersborg, Vårgårda

Telefon

0521-572 423

E-post

Mer info

Louise Lundberg

Registrerad Fastighetsmäklare, Rådgivare

Ekonomi och Skatt

Kontor

Eskilstuna

Telefon

016-176 451

E-post

Mer info

Caroline Lundén

Registrerad Fastighetsmäklare

Lantbruk, Skog, Värdering, Hästföretagande

Kontor

Linköping, Vadstena, Vreta Kloster, Ödeshög

Telefon

013-377 032

E-post

Mer info

Agnes Malm

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Kontor

Hässleholm, Hörby, Kristianstad, Osby, Sölvesborg

Telefon

044-208 913

E-post

Mer info

Janne Nilsson

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Kontor

Eslöv, Malmö, Trelleborg

Telefon

040-105 215

E-post

Mer info

Thomas Nordén

Rådgivare, Skog och Lantbruk, Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Kontor

Finspång, Katrineholm, Norrköping, Valdemarsvik

Telefon

070-372 71 44

E-post

Mer info

Johan Olausson

Registrerad Fastighetsmäklare, Rådgivare

Försäkring brand och skada

Kontor

Vetlanda

Telefon

0383-594 80

E-post

Mer info

Thomas Persson

Registrerad Fastighetsmäklare, Rådgivare

Skog och Lantbruk, Värdering

Kontor

Malung, Mora

Telefon

0250-592 283

E-post

Mer info

Henrik Pålsson

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Kontor

Ed, Mellerud, Tanumshede, Uddevalla, Vänersborg

Telefon

0525-642 31

E-post

Mer info

Mikael Pålsson

Fastighetsmäklare

Skog och Lantbruk, Värdering

Kontor

Hässleholm, Hörby, Höör, Kristianstad, Osby, Sölvesborg

Telefon

044-208 912

E-post

Mer info

Charlotta Rosell Sundström

Registrerad Fastighetsmäklare

Skog och Lantbruk

Kontor

Luleå

Telefon

0920-237 716

E-post

Mer info

Elin Sandström

Registrerad Fastighetsmäklare

Skog

Kontor

Enköping, Sala, Västerås

Telefon

021-103 552

E-post

Mer info

Mikael Sillerström

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Kontor

Östersund

Telefon

063-157 122

E-post

Mer info

Jon Snögren

Registrerad Fastighetsmäklare, Rådgivare

Generationsskifte, Skog, Värdering

Auktorisation

Auktoriserad Generationsskiftare

Kontor

Avesta, Borlänge, Falun, Hedemora, Ludvika, Mora

Telefon

023-939 18

E-post

Mer info

Ida Steffansson

Fastighetsmäklare, Rådgivare

Skog och Lantbruk, Skog, Värdering

Kontor

Hede, Sveg

Telefon

0680-714 147

E-post

Mer info

Ulrika Stugholm

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Skog och Lantbruk, Värdering, Lantmäteritjänster

Kontor

Hässleholm, Hörby, Kristianstad, Osby, Sölvesborg

Telefon

044-208 910

E-post

Mer info

Moa-Lina Söderström

Fastighetsmäklarassistent, Skog och Lantbruk

Kontor

Örebro

Telefon

019-168 394

E-post

Mer info

Susanne Tranberg

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Kontor

Karlstad, Sunne, Säffle

Telefon

054-177 410

E-post

Mer info

Patrik Ulander

Registrerad Fastighetsmäklare

Generationsskifte, Skog, Värdering

Kontor

Härnösand

Telefon

0611-289 35

E-post

Mer info

Jacob Wallin Sander

Registrerad Fastighetsmäklare, Skog och Lantbruk

Skog och Lantbruk, Värdering, Lantmäteritjänster

Kontor

Hemse, Visby

Telefon

0498-206 777

E-post

Mer info

Tom Wistrand

Registrerad Fastighetsmäklare

Skog och Lantbruk, Värdering

Kontor

Hallsberg, Karlskoga, Lindesberg, Örebro

Telefon

019-168 399

E-post

Mer info

Irene Åslund

Fastighetsmäklarassistent, Skog och Lantbruk

Skog och Lantbruk

Kontor

Hede, Sveg

Telefon

0680-714 145

E-post

Mer info

Viktor Ånöstam

Registrerad Fastighetsmäklare, Rådgivare

Jakt-och djurskyddsfrågor, Ekonomi och Skatt, Skog och Lantbruk, Värdering, Investeringsrådgivning

Kontor

Tierp, Uppsala, Östervåla, Östhammar

Telefon

018-569 645

E-post

Sveriges närmaste rådgivningsföretag

Ludvig & Co är Sveriges största rådgivningsföretag med drygt 70 000 kunder och cirka 1 300 medarbetare på 130 orter. Vi är den nationella men lokala helhetsleverantören för ditt företags behov. Med enkla lösningar och bred kompetens inom redovisning, fastighetsförmedling, juridik, skatt och affärsrådgivning fokuserar vi på att skapa värde för dig som företagare.