fbpx

Hästgård med personlighet!

Högstbjudande

4 225 000 kr

Anmäl intresse

  • Kommande

Om fastigheten

Denna charmiga hästgård belägen ca 2,5 mil från Falkenberg erbjuder en idyllisk tillflyktsort för både hästentusiaster och naturälskare. Den totala arealen är strax över 9 ha. Betesmarken om ca 4,5 ha är vackert belägen i kuperad terräng omgärdad av grönskande träd. Ridvägarna i området är många och varierande. Här bor man granne med Åkulla bokskog vilken ingår i ett uppskattat och vackert rekreationsområde.
Stallet, i klassisk lantlig stil, rymmer bekvämt 3 stora hästar men möjligheten finns att få in fler boxar. De befintliga boxarna är större än standard.

En tidigare isolerad butikslokal ligger vägg i vägg med stallet. Detta stora isolerade utrymme är som gjort för en personligt inredd sadelkammare. Dröm stort och inred den efter egen smak och behov.

Bostadshuset på gården strålar av genuin lantlig charm med rustika detaljer och panoramautsikt över det vackra landskapet. Ett lantligt välplanerat kök och mysiga sällskapsutrymmen gör denna gård till ett perfekt hem för den som söker en harmonisk lantlig boendemiljö.

Egendomens strategiska läge i Falkenbergs kommun ger närhet till både stadsbekvämligheter och natursköna ridvägar. Här kan man njuta av en härlig kombination av lantligt lugn och modern bekvämlighet. Det är helt enkelt en plats där ett liv med hästar och boende smälter samman i en underbar symbios.

Ridbana:
Den naturligt dränerade ridbanan ger möjlighet till att träna under öppen himmel. Dess strategiska placering inom gårdens område ger även en vacker vy över det omgivande landskapet.

Rundkorall:
För träning och hantering av unga hästar eller för markarbete är den praktiska rundkorallen en oumbärlig del. Inhägnad med staket och med en cirkulär design möjliggör rundkorallen varierad träning.

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning

FALKENBERG SVARTRÅ 2:7

Adress

Svartrå 130 31161 Ullared

Totalareal
9,0 ha
Tomtområde
9,0 ha
Boyta
125 kvm

Bilder

Fakta

Byggnader

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 1 440 000 kr

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co Fastighetsförmedlings dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter