fbpx

Fjälltomter med enastående utsikt i närhet till Duved/Åre

Högstbjudande

1 500 000 kr

Anmäl intresse

Om fastigheten

Drömmer du om att få njuta av total tystnad i verklig vildmark? Just nu har du möjlighet att förvärva ditt paradis på jorden då det nu finns två tomter om ca 1500 m2 med rak panoramavy över sjön Harsjön strax norr om byn Ånn med närhet till Storulvån, Duved och Åre.

Från Ånn finns ingen bilväg till tomterna, utan hit får du vandra, skida eller kanske åka snöskoter, vilket borgar för att ensamhet och harmoni.

Här går du med några snabba steg ner till Harsjön och drar upp kvällens middag i form av nyfångad Öring som kanske tillagas över kvällens lägereld.

Den som tittar igenom underlaget på fastigheterna kommer att se två mycket speciella tomter som lämpar sig för ett exklusivt boende i en miljö som är svår att finna.
Utöver detta så ligger Ånn endast 3 mil väster om Åre där man har tillgång till all samhällsservice och ett svårslaget nöjesliv, vilket ger goda möjligheter att kombinera tystnaden och lugnet med övriga intressen.

Välkommen upp till tomterna där Jämtlands och Norges fjällmassiv gör sig som bäst.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Mikael Sillerström 063-157122, mikael.sillerstrom@ludvigfast.se eller mäklarassistent Anders Sahlin 063-157112 , anders.sahlin@ludvigfast.se för närmare detaljer.

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning

ÅRE VALLAN 15:8 och VALLAN 15:9

Totalareal
0,2 ha
Tomtområde
0,2 ha

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Dokument & bilagor

Övrigt

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co Fastighetsförmedlings dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter