fbpx

Idregården

Prisindikation

6 000 000 kr

Försäljningssätt

Intresseanmälan senast ons 6 mar

Anmäl intresse

Om fastigheten

Välkommen till Idregården – en unik möjlighet för visionära entreprenörer att forma Idres framtid! Denna extraordinära fastighet, portalen till Idre by, är en chans att skapa ett landmärke som stolt kommer att definiera Idre. Med en efterfrågan som överstiger tillgången presenterar Idregården en exklusiv möjlighet att bygga två imponerande punkthus med totalt 64 lägenheter svarande mot den akuta bristen på bostäder för både säsongspersonal och fastboende.

Den nya planen omfattar en byggrätt på 950 m² vilket möjliggör skapandet av moderna och attraktiva bostäder. Idre är i behov av ett nytt landmärke och här är chansen att bli den som formar det. Genom att investera i Idregården blir du inte bara en del av en lukrativ affär utan även en arkitekt av samhällsutveckling och framtidens boende.

Missade möjligheter är sällan återkommande – kontakta oss nu för att ta steget mot att bli den som gör Idregården till något unikt, spektakulärt och minnesvärt för Idre och dess invånare.

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning

ÄLVDALEN IDRE 19:7, 10:9 & 10:10

Adress

Byvägen 2 79771 Idre

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Affärsidé

Säljaren önskar att så många lägenheter som möjligt byggs. Enligt detaljplanen kan så många som upp till 64 lägenheter inrymmas i punkthusen. Säljaren önskar hyra tillbaka samtliga och avtal med villkor kan tecknas i samband med förvärvet.

Objektet

Omfattar tre registerfastigheter idag taxerade som taxeringsenhet: 322 - Hyreshusenhet, hotell eller restaurangbyggnad. Totalt ca 5 000 m²

Fastigheterna ligger knappt 100 meter från Idresjön, högt beläget som kommer att ge en magnifik utsikt över vatten och fjäll!

Detaljplan

Ändring av detaljplanen har lämnats in. Kommunen är mycket positiva till ändringen. Förbehåll om att detaljplanen ska vinna laga kraft kommer att tas in i kontraktet.

Byggrätt 950 m² med möjlighet till 4 våningar, två punkthus.

Kontakta mäklaren för tillgång till planändringen.

Fastighetsbeskrivning

Kontakta mäklaren för en fullständig beskrivning över objektet.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 2 900 000 kr

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Övrigt

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Lämna intresseanmälan senast ons 6 mar

Prisindikation: 6 000 000 kr

Jag har tagit del av upprättad fastighetsbeskrivning, köparinformation, lagen om penningtvätt samt Ludvig & Co Fastighetsförmedlings dataskyddspolicy och lämnar mot bakgrund av detta följande intresseanmälan på fastigheten. I och med inlämnade av dessa uppgifter bekräftas att finansiering finns för att kunna genomföra köpet till ovan angivit belopp. Uppgifter om bank och kontaktperson lämnas på begäran eller i meddelanderutan.


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co Fastighetsförmedlings dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter