Fastighetsförmedling

Sälj, köp och värdera skog- och lantbruksfastighet

Vi är experter på fastighetsförmedling av jord och skog

Vi är Sveriges största förmedlare av skogs- och lantbruksfastigheter. Våra fastighetsmäklare har lång erfarenhet av att värdera och sälja fastigheter, och vi hjälper också dig som vill köpa gård, skog eller lantbruk med rådgivning för att göra en bra investering. Vårt stora kontaktnät gör det möjligt att anlita oss vid så kallad underhandsförsäljning där fastigheten inte annonseras på öppna marknaden. Vi hjälper också till att upprätta överlåtelsehandlingar i de fall då köpare och säljare redan funnit varandra och behöver vår expertis för att upprätta juridiskt hållbara handlingar.

Fastighetsmäklare med specialistkompetens

Det är ofta mycket att tänka på när det kommer till fastighetsförsäljning och fastighetsköp. Innan du säljer kan det vara intressant att veta vad fastigheten är värd, och för att kunna göra bra investeringar krävs koll på allt från juridiska frågor, ekonomi och skatt. Vi har all den specialistkompetens inom fastighetsförmedling som krävs för att kunna hjälpa dig.

Våra fastighetsmäklare har lång bakgrund inom jord och skog – från agronomer och lantmästare till skogsvetare och jägmästare. Eftersom vi finns över hela Sverige har vi också god lokalkännedom, vilket ger dig de bästa förutsättningar att göra en lyckad fastighetsaffär. Vi strävar efter att du ska kunna känna dig trygg och uppnå så bra resultat som möjligt – oavsett om du ska sälja eller köpa.

Sök bland våra mäklare

Vill du sälja din fastighet? Här kan du söka bland alla våra lokala mäklare för att få den hjälp du behöver.

Hitta mäklare

Läs vår blogg

I vår blogg hittar du massor av tips och råd kring fastighetsförmedling, ekonomi, juridik och andra aktuella frågor för dig som företagare eller fastighetsägare.

Se fler inlägg
Loading...

Vill du skapa din egen historia?

Kom i kontakt med oss, var i Sverige du än är.

Kontakta oss