fbpx

Tomt

Fantastiskt läge med sjöutsikt på Torpön

Utgångspris

1 300 000 kr

Anmäl intresse

Om fastigheten

Välkomna till Torpön och denna natursköna, sjönära tomt med utsikt över sjön Sommen! Med adress Saxabäcken presenterar vi nu försäljningen av denna tomt med en härlig sjöutsikt, ett tillfälle för dig att förvärva en tomt med ett högt och fint läge. Just nu erbjuds två tomter till försäljning, se illustrerad bild för tomternas placering.

Tomt 1 kommer ha en storlek om 1169 kvm där detaljplan tillåter en byggnation i enplan med en byggnadsarea om 200 kvm. Denna tomt är ej bunden till någon specifik husleverantör. Vatten- och avloppsanläggning anläggs och bekostas av köpare. Förslagsvis anläggs detta tillsammans grannfastigheten. Andel i båtbrygga nedanför fastigheten kommer att erbjudas i gemensam brygga, detta till självkostnadspris. Anslutningskostnad/avgifter för avlopp, el, fiber och andel i kommande båtbrygga uppskattas till ca 250 000 kr.

Tomten och den tillfälliga utsiktsstigen bör upplevas på plats! Platsvisning kan ske av mäklare/markägare, anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare redan nu!

Detta är ett läge och en fastighet för dig som söker en skärgårdslik miljö! I Sjön Sommen finns hundratals småöar som ger dig möjligheten att kasta ankar och njuta av sommarens varma dagar med både sol och bad. Sjön Sommen är känd för sitt klara vatten, i vilket man vid goda förhållanden har ett siktdjup på 8-10 meter. Från Saxabäcken bor du med endast 5km till Torpöns färjeläge och du tar dig enkelt med båt eller bil till Torpöns populära restaurang för att kombinera en god matbit och en svalkande glass till deras sommarunderhållning.

Från Saxabäcken har du 26km till Tranås med bil men möjlighet till minskat avstånd om du tar båten. Du lägger till smidigt med båten i Tranås hamn på någon av de tio gästplatserna. Tranås erbjuder populär golfbana, allmänna badplatser och en trevlig stadskärna. I närheten av Saxabäcken finns också Stebbarps gård med egen gårdsbutik, känd för sin blåbärsglögg och goda marmelader. I gårdens café kan man njuta av den prisbelönta glassen och äta matiga våfflor.

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning

YDRE SAXABÄCKEN 1:17

Adress

Stora Saxabäcken 1 57394 Ydre

Totalareal
0,1 ha
Tomtområde
0,1 ha

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co Fastighetsförmedlings dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter