fbpx
Kontor

Linköping, Gamla Tanneforsvägen

Om Ludvig & Co i Linköping, Gamla Tanneforsgatan 16

Här hittar du engagerade ekonomer, med stort kundfokus, vars största drivkraft är att skapa affärsnytta för kunderna. Med fokus på digitala lösningar förenklar vi vardagen och minskar administrationen för företagaren oavsett vilken bransch som företaget är verksamt i.

Med stor kunskap inom de flesta branscher ger vi företagarna de bästa förutsättningarna för att satsa fullt ut på sin egen verksamhet. Tillsammans med expertis inom olika affärsområden i vår organisation blir vi din partner och bollplank till dig och ditt företag.

Sandrev Redovisning & Revision AB är nu Ludvig & Co

Redovisningsverksamheten i Sandrev Redovisning & Revision AB blev genom förvärv Ludvig & Co den 1 december 2023 och kommer nu att vara del i landets största konsultbyrå för småföretagare. Förutom namnbytet kommer allt att vara sig likt för dig som kund, du behåller din kontaktperson, vi sitter kvar i samma lokal och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Linköping, Gamla Tanneforsvägenkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Familjejuridik – nu och sen

Vara

Vid viktiga händelser i livet som att flytta ihop, gifta sig, få barn eller skilja sig spelar juridiska frågor stor roll. Genom att ha koll på grunderna skapar du en trygghet för både dig och dina nära och kära.

Läs mer

Kontakta oss

Adress

Gamla Tanneforsvägen 16
582 54 Linköping

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Fre: 09:00–16:00

Lunchstängt: 12:00-13:00

Följ oss på sociala medier