fbpx

Online via Quickchannel

Juridiken, företaget och familjen

Anmälan

Ludvig & Co bjuder in till ett webbinar där jurist Linn Thulin berättar om vad som kan hända och hur du kan skydda dig, din familj och ditt företag.

Som företagare finns det många saker du behöver ha koll på, alltifrån planering, offerter, bokslut till personal. Det är då lätt att glömma sin privaträttsliga situation. Vi bjuder därför in till en genomgång av privatjuridiken utifrån en företagares perspektiv. Vi kommer gå igenom vad som händer om något händer och vad du behöver göra för att på bästa sätt skydda såväl dig själv och din familj som ditt företag.

Vi kommer bland annat ge svar på vad som händer om du blir oförmögen att handha dina angelägenheter, vad som händer om du hamnar i en separation eller skilsmässa samt vad som händer när du avlider. Exempel kommer presenteras samt förslag på vad du kan göra för att förbättra de resultat som lagen ger.

Investera din tid i din privaträttsliga trygghet och närvara vid detta tillfälle. Det kommer även finnas utrymme till frågor efter genomgångens slut.

 

 

 

 

 

Fler event

Juridiken, företaget och familjen

Online via Quickchannel

Vad händer om du blir oförmögen att handha dina angelägenheter, vad händer om du hamnar i en separation vad händer när du avlider? Ludvig & Co bjuder in till ett webbinar där jurist Linn Thulin berättar om vad som kan hända och hur du kan skydda dig, din familj och ditt företag.

Läs mer