fbpx

Om oss

Träffa Sveriges största rådgivningsföretag

Sveriges närmaste rådgivningsföretag

Ludvig & Co är Sveriges största rådgivningsföretag med drygt 70 000 kunder och cirka 1 300 medarbetare på 130 orter. Grundat av Ludvig Nanneson 1918 har vi i över 100 år hjälpt våra kunder.

Vi är den nationella men lokala helhetsleverantören för ditt företags behov. Med enkla lösningar och bred kompetens inom ekonomi, fastighetsförmedling, juridik, skatt och affärsrådgivning fokuserar vi på att skapa värde för dig som företagare.

Vi tror att kombinationen av moderna lösningar och ansvarstagande rådgivning gör skillnad för dig och ditt företag. Att det är i mötet mellan enkla verktyg och personlig rådgivning som du får det stöd du som företagare behöver.

Välkommen in till oss, oavsett var du befinner dig.

Därför finns vi

Vi möjliggör trygghet och växtkraft för människor, samhälle och företagande.

Med lokal närvaro och personlig service ​erbjuder vi Sveriges företagare och privatpersoner trygghet och ​enkelhet genom värdeskapande rådgivning och tjänster inom ekonomi, ​juridik och fastigheter.

Våra värderingar

Våra värderingar är en del i vårt kundlöfte. Utöver våra tjänster och vår kompetens ska kunden känna att vi alltid strävar efter att leverera över deras förväntningar i enlighet med våra värderingar:

  • Samarbete – vi är starkast tillsammans.
  • Utveckling – vi leder vår resa framåt
  • Affärsmässighet – vi är affärsmässiga i allt vi gör

Varför välja Ludvig & Co?

All rådgivning på ett ställe

Vi erbjuder bred kompetens inom ekonomi, fastighetsförmedling, juridik, skatt och affärsrådgivning inom alla branscher. All rådgivning hittar du på samma plats – nära dig.

Det personliga alternativet

Ludvig & Co är det nära alternativet för alla små-företagare som vill känna att någon bryr sig och faktiskt tar ansvar – på riktigt.

Enkla lösningar

Vi erbjuder enkla och branschspecifika lösningar med dig som kund i fokus.

Vill du sälja din byrå eller företag?

Vill du sälja din byrå eller bli en del i ett större rådgivningsföretag då har du kommit rätt. Ludvig & Co vill stärka sin lokala närvaro genom att förvärva mindre byråer och verksamheter inom redovisning, juridik och fastighetsförmedling runt om i landet.

Vill du sälja din byrå eller företag?

Upptäck mer om oss på Ludvig & Co

Vår ägare

Ludvig & Co ägs till 75% av Altor Funds och till 25% av Lantbrukarnas Riksförbund.

Se vad som händer hos oss

I Företagarbloggen hittar du massor av tips och råd kring ekonomi och andra aktuella frågor för dig som företagare.

Gå till bloggen
Loading...

Vill du skapa din egen historia?

Kom i kontakt med oss, var i Sverige du än är.

Kontakta oss