fbpx

Affärsutveckling

Så får du ditt företag att matcha kundernas behov – både idag och i framtiden

Affärsutveckling som ger bättre resultat

Inom arbetet med affärsutveckling jobbar vi tätt tillsammans med dig för att identifiera fokusområden som kan hjälpa dig att utveckla din ekonomi, förbättra försäljningen, teckna bättre avtal och skapa en effektivare ledningsorganisation och personal. För att kunna utveckla ditt företag är det viktigt att löpande investera i verksamheten på olika sätt. Vi hjälper dig räkna på lönsamheten och hur kapitalet utvecklar sig (ROI), samt tar hänsyn till skatteeffekter och behov av juridisk hjälp längs vägen.

Vi är specialister på företagsutveckling

Som företagare kan du ibland behöva särskild kompetens kring frågor som ni saknar resurser kring internt. Vi har affärsutvecklare som är specialister på allt från marknadsföring, prissättning, försäkringar och investeringar och i vårt nätverk på runt 1200 rådgivare finns det alltid snabb tillgång till just den expert du har behov av – oavsett vilken situation det gäller. Vi finns över hela Sverige och kan därför hjälpa dig med relevant affärsutveckling nära just din marknad, dina kunder och ditt affärsnätverk. Vi har dessutom en unik databas som möjliggör att vi kan jämföra ditt resultat med andra, liknande verksamheter och särskilt se hur de bästa ligger till.

Försäkringsrådgivare hjälper dig vid skador

Vi ger stöd och tar fram underlag

Våra försäkringsrådgivare ger dig råd och stöd och svarar på alla dina frågor i samband med en skada. Vi kan även ta fram beräkningar av ersättning vid driftavbrott, utredningar eller beslutsunderlag för skador på byggnader och övrig egendom.

Praktisk hjälp inför myndigheter

Vi kan biträda dig vid förhandlingar med försäkringsbolaget, och hjälpa till med ansökningar om ersättning från olika myndigheter.

Alternativ efter en skada

Hos oss kan du även få hjälp med administrationen efter att en skada inträffat. Vi hjälper dig undersöka alternativen som finns för att gå vidare på bästa sätt – exempelvis vad som behöver återuppbyggas eller ersättas efter en brand.

Kom i kontakt med oss

Skriv direkt till oss

Kontakta oss!