fbpx

Starta företag

Gör något nytt och spännande - starta företag

Allt du behöver veta när du ska starta företag

Starta eget företag – steg för steg

Att starta företag är roligt, spännande, utmanande och i många fall en helt ny värld som öppnar sig. Det är tusentals saker att tänka på och mycket som kan vara svårt att känna till redan från början – från löpande bokföring och redovisning till affärsplan, budget och koll på marknaden och konkurrenter. Framför allt måste du ha en en affärsidé du tror på!

Att starta upp ett nytt företag innefattar allt från att välja företagsform och bokföringssystem till att momsregistrera din verksamhet. Parallellt med att leta nya kunder för att kunna sälja dina produkter eller tjänster ska du även sätta upp en bra grund för administration och lära dig hur branschen fungerar. Det är kul att starta företag –  och ju mer förberedd du är desto roligare blir det även att driva och utveckla det!

Hur startar man ett företag egentligen? Vi vet!

Det är inte svårt att starta bolag – det enda du behöver är en e-legitimation och en internetuppkoppling. Men för att starta ett företag som ska vara lönsamt och bli framgångsrikt krävs lite mer. För dig som är nyföretagare erbjuder vi mängder av rådgivning, hjälp och stöd inom olika områden – såväl ekonomi och skatt som juridik och övrig affärsrådgivning. Med oss kan du få hjälp i alla faser genom ditt företagande – från att registrera din verksamhet, hantera din bokföring och betala ut löner till att upprätta kompanjonsavtal eller ta fram branschanpassade nyckeltalsanalyser.

Läs vår blogg

I Företagarbloggen hittar du massor av tips och råd kring hur man startar ett företag och flera andra saker du behöver tänka på när du vill starta bolag och driva det framåt.

Läs mer på bloggen
Loading...

Vill du skapa din egen historia?

Kom i kontakt med oss, var i Sverige du än är

Kontakta oss