fbpx

Månads- och kvartalsrapport

Vi hjälper dig att bli expert på ditt eget företag

I företagets bokföring kan du ofta hitta den information du behöver för att kunna styra din verksamhet åt rätt håll. Siffrorna säger mer än vad vi tror och kan med rätt analys ge dig många värdefulla ögonöppnare. För många företagare är balans- och resultatrapporter svåra att tolka och därför hamnar de ofta i papperskorgen eller i någon bortglömd mapp på datorn.

Vi på Ludvig & Co hjälper dig att bli expert på ditt eget företag! Vi konstruerar tillsammans med dig en specifik rapport där vi månad- eller kvartalsvis följer exakt det som är intressant och viktigt för just din verksamhet. Hur många luncher måste du sälja per dag för att din drömlön ska bli verklighet? Hur många klippningar måste dina anställda göra per dag för att företaget ska bli lönsamt? Hur många kilo mjölk måste du leverera per dag för att din senaste investering ska gå ihop sig? Alla företag och branscher har sina egna nyckeltal som hjälper till att bygga resultat och rätt fokus framåt.

Låter detta intressant? Behöver du också hjälp med att förstå dig på din ekonomi? Hör av dig redan idag så hjälps vi tillsammans åt att ta nästa steg i ditt företagande!

Kontakta oss

Kontakta oss!