fbpx

Halmstad

Arrendekurs på Hotell Tylösand

Anmälan

Ludvig & Co välkomnar dig till en fyradagarsutbildning i arrende och övriga nyttjanderätter.

Kursen är praktiskt orienterad och lämplig för alla som på något sätt arbetar med nyttjanderättsfrågor inom förvaltning, upplåtelse av mark med mera. Kursen lämpar sig bland annat för dig som är advokat, jurist, agronom, lantmästare, hyresråd, syneman, markförvaltare inom stat eller kommun, fastighetsägare eller arrendator och vill fördjupa dina kunskaper inom arrende- och nyttjanderätter.

Årets utbildning är förlagd till Hotell Tylösand.

Kursinnehåll
Kursen behandlar samtliga arrendeformer dvs. jordbruks-, bostads-, anläggnings- och lägenhetsarrende samt övriga nyttjanderätter. En av dagarna är en temadag där vi detta år avser att fördjupa oss i jordbruksarrende med tyngdpunkt på investeringar, underhålls- och nybyggnadsskyldighet. 

Som vanligt lämnas stort utrymme för deltagarnas specifika önskemål, frågor och synpunkter. Vi ser därför gärna att du i din anmälan berättar om det är något särskilt som du vill ska behandlas under kursdagarna. Det går även bra att maila era önskemål till kursledaren på nedanstående mailadress. 

Föreläsare
Föreläsare är Carl-Olof Nilsson Öhrnell, hyresråd i Hyres-& Arrendenämnden i Jönköping och arrendespecialisten Lars-Göran Svensson.

Datum och plats
Kursen äger rum den 4 – 7 november på Hotell Tylösand i Halmstad. 
Fika serveras från kl. 09.30 den 4 november, och första föreläsningspasset börjar kl. 10.00. Vi avslutar kursen den 7 november kl. 16.00. 

Kurstider
Kursen omfattar fyra hela kursdagar om sammanlagt ca 24 timmar.

Kursavgift
Kursavgiften är 25 000 kr exklusive moms.

I priset ingår helpension i enkelrum med tillgång till hotellets fria faciliteter samt utbildningsmaterial. 

Önskas ytterligare hotellövernattning tillkommer en avgift om 1 250 kr exklusive moms per natt. Anges särskilt i anmälan. 

Anmälan
Sista anmälningsdag är den 2 juli kl. 13.00. Anmälan är bindande. Antalet deltagare kommer att vara begränsat varför först till kvarn är det som gäller.

Ludvig & Co förbehåller sig rätten att helt ställa in utbildningen till följd av restriktioner från myndigheter, för få anmälningar eller andra omständigheter som gör att kursen inte kan genomföras. 

Hjärtligt välkomna med er anmälan till en spännande och lärorik kurs.

Ludvig & Co

Fler event

Brunnby Lantbrukardagar

Västerås

På Brunnby kan du prata företagande och lönsamhet med våra specialistrådgivare, jurister, mäklare och experter inom ekonomi och skatt. Dessutom delas pris ut till årets Spjutspetsföretagare.

Läs mer