fbpx

Löneadministration

Se till att lönerna blir rätt – utan krångel

  • Marknadens ledande system
  • Enkla lösningar
  • Utlägg & tidrapportering

Våra lönekonsulter har koll på allt kring företagets löner

Vi hjälper dig få koll på allt från tidrapporter och reseräkningar till bonusar och förmåner. Genom att överlåta arbetet till våra specialiserade lönekonsulter har du alltid tillgång till rätt kompetens med koll på alla regler och lagar inom lön. Du behöver aldrig mer oroa dig för hur lönerna ska hanteras vid sjukdom, semester, föräldraledighet. Våra jurister kan hjälpa dig att upprätta nya anställningsavtal. 

Ta reda på ditt pris för löneadministration

Redovisning

Trygg löneadministration ger effektiva resultat

Lön är ett område fullt av regler och lagar, och kräver därför en överblick för att allting ska bli rätt. För att hantera lönerna korrekt gäller det att ha koll på kollektivavtal, semesterregler, personalförsäkringar, skatteregler och mycket mer. Hos oss får du en komplett löneadministration med säker hantering och löpande rapportering av företagets löner.

Det här kan våra löneadministratörer hjälpa dig med

  • Löpande lönehantering och utbetalning varje månad
  • Sätta upp din arbetsgivardeklaration varje månad
  • Hantera semester och föräldraledighet
  • Hjälp med svar på frågor från myndigheter (t.ex. Försäkringskassan eller Kronofogden)
  • Hjälp med svar på statistikfrågor från t.ex. Svenskt Näringsliv
  • Rapportera in rekvirering till Arbetsförmedlingen
  • Ändra lönerelaterade uppgifter

Tidrapportering, hantering av utlägg och reseräkning

Vi tycker att tidrapportering och hantering av utlägg och reseräkning ska gå snabbt och vara enkelt! Flex HRM är ett modernt, effektivt och flexibelt verktyg som förenklar och rationaliserar arbetet med företagets tid-, rese- och utläggsredovisning, så att du och dina medarbetare kan lägga er tid på annat.

Läs mer

Vi tar helhetsansvar för din löneadministration

Auktoriserade lönekonsulter

Vi har lång erfarenhet av att sköta lönehantering och 2014 blev vi de allra första auktoriserade lönekonsulterna i hela Sverige, utifrån Srf konsulternas standard. Auktoriseringen är en kvalitetsstämpel som borgar för hög kvalitet, kompetens och erfarenhet hos alla våra lönespecialister.

En flexibel lönehantering

Våra lönekonsulter kan hantera allt från beräkning och utbetalning av lön till bokföring och rapportering till Skatteverket. Om du bara behöver hjälp med vissa delar av löneadministrationen anpassar vi självklart vår löneoutsourcing efter dina behov. 

Specialistkompetens alltid till hands

Genom våra lönekonsulter får du alltid en kompetent och kunnig expert som alltid är uppdaterad på aktuella nyheter och förändringar inom lön, skatt och ekonomi oavsett om du befinner dig i Stockholm, Göteborg, Malmö eller någon annanstans i Sverige .

Gör en offertförfrågan på löneadministration