fbpx

Ekonomitjänster

Skaffa dig kontroll över ekonomin genom våra ekonomitjänster

Hela Sveriges personliga & enkla ekonomitjänst

Ibland kan det kännas svårt att ha en ordentlig överblick över företagets ekonomi. Samtidigt som du ska driva en framgångsrik verksamhet måste du sköta din löpande bokföring, deklarera rätt och se till att såväl löner som fakturor hanteras smidigt och utan krångel. Vårt mål är att ge dig avlastning i vardagen kring alla ekonomitjänster, så att du istället kan lägga tiden på att utveckla ditt företag. Vi är en auktoriserad redovisningsbyrå hos Srf konsulterna med både auktoriserade redovisnings- och lönekonsulter. Vårt mål är att ge dig avlastning i vardagen kring alla ekonomitjänster, så att du istället kan lägga tiden på att utveckla ditt företag.

 

 

 

 

 

Tryggt, nära och flexibelt, dina behov styr vad vi levererar

Genom våra många olika ekonomitjänster inom bokföring och redovisning kan du som företagare få hjälp med allt från digital fakturahantering till sammanställning av årsbokslutet. Hos oss får du dessutom alltid en personlig ekonomikonsult som följer dig genom ditt företagande för att ge rådgivning och avlastning precis där du behöver det. För småföretagaren är vi partnern som gör att du aldrig mer behöver oroa dig för momsredovisningen, och för det stora företaget kan vi ersätta hela löneavdelningen. Vad du än har behov av i din verksamhet så löser vi det!

Smidiga lösningar

Slipp springa fram och tillbaka till brevlådan eller komma in med pärmar med kvitton. Hos oss kan du jobba digitalt. Skicka enkelt in ditt material via vår app, ”Ludvig Skicka”, eller din mejl så sköter vi resten. Det gör det möjligt för dig att vara var som helst i världen, men bara ett knapptryck bort från oss och din bokföring.

Ladda ned appen via App store eller Google Play. Sök på ”Ludvig Skicka”.

Personlig rådgivare

Modern ekonomi betyder inte opersonlig tjänst. Tvärt om, hos oss är kundrelationen alltid i fokus. Därför har alla våra kunder en rådgivare. Vi vill att alla våra kunder ska känna att goda råd endast är ett samtal eller besök bort, och att ditt företags ekonomihantering och redovisning är i helt trygga händer.

Bli ekonomikund hos Ludvig & Co

Ett par enkla steg, sedan är vi igång

Dina uppgifter & avtal

Först och främst behöver vi lite grundläggande information om ditt företag. Därtill behöver vi ett avtal med dig som kund. Din rådgivare kommer efterfråga precis det vi behöver veta för att komma igång och skicka avtal för smidig underskrift.

Läsaccess bank

För att vi ska kunna göra avstämningar mot företagets bankkonto utan att få bankkontoutdrag behöver vi en läsaccess till bolagets konto.
Skicka bara ett mail till din bankkontakt och ha oss på kopia så tar vi över dialogen eller lägg till via din Internetbank.

Deklarationsombud

Vi deklarerar löpande alla arbetsgivaravgifter, skatter och moms åt ditt företag. För det behöver vi bli deklarationsombud vilket enkelt går att anmäla på Skatteverkets hemsida. Behöver du hjälp skickar vi gärna en guide!

Historik

Är ditt företag inte nystartat finns en historik vi behöver. Bland annat behöver vi SIE-fil, kund- och leverantörsreskontra samt senaste bokslut. Har du sedan tidigare en redovisningsbyrå tar vi självklart dialogen med dem så vi får allt vi behöver

Att vara ekonomikund hos Ludvig & Co

Ta betalt

 • Skapa dina kundfakturor online
 • Tar du betalt via separat system kopplar vi ihop det med bokföringsprogrammet om möjligt

Betala

 • Fotografera och skicka vidare dina leverantörsfakturor med en enkel app
 • Vidarebefordra digitala fakturor till din unika mail eller ta emot de direkt i systemet
 • Betala manuellt eller använd det effektiva betalflödet i systemet

Kvitton

 • Fotografera kvitton med en enkel app
 • Vidarebefordra digitala kvitton till din unika mail

Lön

 • Planera din lön i samråd med din rådgivare eller lönespecialist
 • Avvikelser, utlägg eller kollektivavtal? Vi finner en lösning för dig!

Rapportering

 • Du får löpande rapporter, och självklart ordnar vi med moms och deklarationer
 • Din personliga rådgivare ger stöd i frågor, stora och små

Årsavslut

 • När året är slut gör vi bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration
 • I samråd med dig som kund optimerar vi resultatet och planerar skatten

Läs vår blogg

I Företagarbloggen hittar du massor av tips och råd kring ekonomi och andra aktuella frågor för dig som företagare.

Se fler inlägg
Loading...

Vill du skapa din egen historia?

Kom i kontakt med oss, var i Sverige du än är.