fbpx

Srf Auktoriserad redovisningsbyrå

Anlita en Srf auktoriserad redovisningsbyrå

  • Din personliga redovisningskonsult
  • Reservkonsult för extra trygghet
  • Råden och stödet du längtar efter
  • Betala bara för det du vill ha
  • Ekonomi, juridik och skatt på samma ställe!

Våra redovisningskonsulter arbetar med ekonomisk rådgivning och sköter bokföring, bokslut och deklarationer för Sveriges småföretagare. I över 100 år har vi hjälpt företag med sin ekonomi, vilket gör oss till en av Sveriges mest erfarna redovisningsbyråer.

Vi som redovisningsbyrå lägger stor vikt vid proaktiv rådgivning och har som mål att överträffa förväntningar varje dag. Våra rådgivare och redovisningskonsulter finns på drygt 130 orter runt om i Sverige, vilket gör att vi har koll på den lokala marknaden.

Vad gör en Redovisningskonsult?

En redovisningskonsult sköter bokföring och redovisning åt företagare vilket kräver ansvar och god kännedom om gällande lagar och regelverk. Många småföretagare behöver stöd i hanteringen av ekonomi och löner och våra redovisningskonsulter har vad som krävs för att ha bra koll på vad som gäller och hur det ska göras. Enligt många av våra kunder blir deras redovisningskonsult ett viktigt bollplank i sitt företagande och de flesta bygger upp en långvarig relation med sin redovisningskonsult.

Hur arbetar vi som Srf Auktoriserade Redovisningskonsulter?

Våra redovisningskonsulter arbetar enligt gällande branschstandard, Rex – Svensk standard för redovisningsuppdrag. Rex baseras på nordiska principer för redovisningstjänster. Rex tillämpas för att skapa hög kvalitet i uppdragen.

Varför ska jag anlita en Auktoriserad redovisningsbyrå?

Genom att anlita ett Auktoriserad Redovisningsbyrå får du rätt kompetens, effektiva kvalitetssäkrade rutiner, flerårig erfarenhet och rådgivare som fungerar och tillgång till konsulter som företagets bollplank i frågor som rör ekonomi, administration och företagande. Redovisningskonsulter på en Auktoriserad Redovisningsbyrå har högt förtroende på marknaden – hos exempelvis myndigheter, banker och andra kreditgivare.

Fördelar med att anlita en redovisningskonsult

  • Du kan ägna mer tid åt ditt företags kärnverksamhet. Detta ger förutsättningar för större försäljning och bättre tillväxt.
  • Du missar inga viktiga datum eller blanketter som måste skickas in till myndigheter. Din personliga redovisningskonsult ser till att allt är i sin ordning.
  • Du riskerar inte att fylla i något på ett felaktigt sätt och därmed få onödiga extrakostnader.
  • Du har alltid din personliga redovisningskonsult till hands för att besvara frågor. Han eller hon finns bara ett telefonsamtal eller mejl bort.

Vill du också få hjälp av en redovisningskonsult? Kontakta oss!

Ta reda på ditt pris för bokföring och redovisning

Nöjdkundgaranti första 90 dagarna


Är du inte nöjd med oss som partner så får du pengarna tillbaka.  Det viktigaste för oss är att vi har nöjda kunder. Våra kunder ger oss betyget 9 av 10* och vi känner oss därför trygga med att du också kommer bli nöjd med oss som din ekonomipartner. Skulle vår tjänst mot förmodan inte motsvara dina förväntningar kan du avsluta samarbetet med oss under de första 90 dagarna från kontraktstecknandet och få tillbaka kostnaden för den löpande redovisningen**.

* Genomsnittsbetyg för kundupplevelsen av vår rådgivning i vår löpande kundundersökning
** Fullständiga villkor för vad som gäller för erbjudandet regleras i ditt uppdragsavtal med oss

Kontakta oss!

Kontakta oss!