fbpx

Redovisning och bokföringshjälp för dropshipping

Bokföring för dropshipping

  • Bokföring inriktad mot dropshipping
  • Personlig redovisningskonsult (och en reserv redo)
  • Smarta integrationer och automatiseringar
  • Betala bara för det du behöver hjälp med
  • Skicka in underlag för utlägg direkt med mobilen
  • Allt på samma ställe – Ekonomi, juridik och rådgivning

Sysslar du med dropshipping? – Då har du kommit rätt!

Letar du efter ett sätt att maximera din dropshippingverksamhet utan att tappa tid på administrativt krångel? På Ludvig & Co är vi specialister på e-handel!

Integrationer och automatiseringar

Vi på Ludvig & Co är experter på integrationer och automatiseringar. Vi har många års erfarenhet av att hjälpa e-handlare att koppla samman sina webbshoppar med Fortnox som är det bokföringsprogram vi använder oss av.

Om du använder Shopify för din e-handelsbutik, kan du lita på vår djupa kompetens. Många av våra kunder har Shopify-butiker, och vi har hjälpt dem med integrationer och automatiseringar som har underlättat administrationen.

Vad gäller banken och alla betalningslösningar inom dropshipping vet vi hur viktigt det är att hantera bankintegrationer på ett bra och effektivt sätt. Vår expertis i bankintegrationer hjälper dig att spara tid och minska onödiga administrationskostnader.

Få ett pris på bokföring för dropshippingföretag?

Nöjdkundgaranti första 90 dagarna

Är du inte nöjd med oss som partner så får du pengarna tillbaka.  Det viktigaste för oss är att vi har nöjda kunder. Våra kunder ger oss betyget 9 av 10* och vi känner oss därför trygga med att du också kommer bli nöjd med oss som din ekonomipartner. Skulle vår tjänst mot förmodan inte motsvara dina förväntningar kan du avsluta samarbetet med oss under de första 90 dagarna från kontraktstecknandet och få tillbaka kostnaden för den löpande redovisningen**.

* Genomsnittsbetyg för kundupplevelsen av vår rådgivning i vår löpande kundundersökning
** Fullständiga villkor för vad som gäller för erbjudandet regleras i ditt uppdragsavtal med oss

Skräddarsydda lösningar för dropshippingföretag

Vi förstår att varje dropshippingföretag är unikt. Därför hjälper vi dig att identifiera de bästa integrationerna för dina behov och skräddarsyr dem efter din verksamhet. Vi hjälper dig också med uppstarten för att se till att allt fungerar felfritt redan från start.

Dessutom håller vi oss ständigt uppdaterade med de senaste integrationerna på marknaden och anpassar dem efter dina behov. Det gör att du enkelt kan fokusera på att utveckla din kärnverksamhet medan vi effektiviserar administrationen och integrationerna för din dropshippingbutik.

Digitaliserad bokföring för dropshipping - anpassat efter ditt behov

Tryggt, enkelt och digitalt

Våra digitala lösningar gör bokföringen både enklare och tryggare. Du kan sköta din ekonomi oavsett var du befinner dig och närhelst på dygnet. Din personliga redovisningskonsult ser över din bokföring varje månad och säkerställer att allt är korrekt och följer alla regelverk. Samtidigt får du löpande rådgivning och tips på vad som kan förbättras och optimeras.

Momshantering

Moms kan vara en knepig och tidskrävande aspekt av din dropshippingverksamhet. Våra konsulter har omfattande kunskap och erfarenhet av momshantering, både för nationella och internationella verksamheter. Vi hjälper dig att beräkna, rapportera eller hantera momsen enligt gällande momsregler och lagstiftning.

Integrerat med dina försystem och undersystem

På Ludvig & Co använder vi oss av bokföringssystemet Fortnox men vi kan koppla detta till de flesta försystem och andra program som ditt företag använder sig av. För dig som dropshipping-företagare blir redovisning mer hanterbar och till stor del automatiserad. När en uppgift registreras i ett annat system, till exempel ett ordersystem, skickas det automatiskt till Fortnox.

Skicka in alla underlag med app

Som kund hos oss har du tillgång till vår app “Ludvig Skicka”. Här kan du fota och direkt skicka in dina kvitton och underlag som bokförs direkt. Du slipper oroa dig för att tappa bort kvitton eller att du glömmer något viktigt dokument. Detta är löpande bokföring på riktigt.

Skicka och ta emot fakturor automatiserat

Minimera risken för obetalda fakturor eller bortglömda betalningsuppföljningar. Om ditt företag fakturerar dina kunder digitalt kommer en kopia även till oss på Ludvig & Co. Det gäller även fakturor du tar emot. Dessa läggs in i vårt system och när obetalda fakturor närmar sig förfallodagen får du en påminnelse, antingen av oss eller via systemet.

Pappersfakturor hanterar, precis som kvitton, i appen “Ludvig Skicka”. Ta ett foto, skicka in till oss och du är klar.

Auktoriserad redovisningsbyrå med lokal närvaro

Då alla våra tjänster är webbaserade spelar det ingen roll var i Sverige eller världen du finns. Men för oss är den personliga kontakten värdefull och vi vill att du ska ha möjligheten att träffa din rådgivare fysiskt.

Just därför har vi lokal närvaro över hela landet med kontor på drygt 130 orter över hela Sverige. Här kan du träffa några av våra auktoriesade redovisningskonsulter, jurister och rådgivare som kan hjälpa dig utveckla din dropshipping-verksamhet.

Hitta ditt närmaste kontor

Gör en offertförfrågan

Vi återkommer till dig inom kort, vanligtvis inom en arbetsdag. En bekräftelse med ditt meddelande skickas även till din e-postadress.

Vanliga frågor och svar

Vad är Dropshipping?

Dropshipping är en form av affärsmodell inom distanshandel där du som företagare säljer produkter till din slutkund utan att behöva lagerhålla produkterna. I stället är du mellanhand mellan leverantör och slutkund. Därmed behöver du inte tänka på lagerhållning eller frakt, utan du kan istället fokusera på att marknadsföra och låta din dropshippingverksamhet växa.

Behöver jag som dropshipping-företagare ha ett eget bokföringsprogram?

Nej, det behovs inte. Oavsett om du är aktiv eller nystartad företagare inom dropshipping så ordnar vi detta åt dig.