fbpx

Specialistrådgivning skog

Vi vill att det ska vara enkelt att äga skog

Din skogliga rådgivare med över hundra års erfarenhet

Ludvig & Co har sedan 1918 funnits vid skogsägarens sida. Vi har hittills hunnit hjälpa hundratusentals skogsägare med allt från att vara helt ny i skogen till att genomföra generationsskifte eller försäljning, samt allt däremellan såklart. Vi har expertkunskap och marknadens bredaste tjänsteutbud för skogsägare. Våra tjänster ger dig trygghet genom hela ditt skogsägande, oavsett vilket behov du har. Nedan ser du vad vi konkret kan erbjuda just dig.

Vi är en oberoende och trygg partner som alltid står på skogsägarens sida. Vi har inga intressen i virkeshandeln och sitter inte i knät hos någon myndighet. Hos oss finns skogsmästare, jägmästare, fastighetsmäklare, redovisningskonsulter och jurister med gedigen och långvarig kunskap, redo att ge dig som skogsägare råd och handfast hjälp med dina frågor.

 

Tjänster för dig som skogsägare

Vår idé och vilja är att finnas där du finns. Vi gillar personliga möten och att vara dig nära till hands, så kom in till oss på den ort där det passar. Vi finns på hela 130 platser över hela Sverige, alltid redo att hjälpa just dig!

Kontakta oss