fbpx

EU-rådgivning

Optimera och säkra dina EU-bidrag

Rådgivning efter dina behov

Utöver SAM-ansökan hjälper vi dig med gödselplaner, tvärvillkorsrådgivning och i eventuella tvister med myndigheter. Ibland är man inte överens med stödmyndigheten efter en kontroll. Då är det tryggt att ha en jurist till hands som kan hjälpa till med överklagan enligt lagar och regler.

Genom Ludvig & Co’s stödrättsbörs hjälper vi även dig att hitta en köpare eller säljare, att förmedla betalning på ett säkert sätt och att upprätta avtal och rätt blanketter till Jordbruksverket.

Tjänster inom EU-rådgivning

SAM-ansökan - optimera dina EU-stöd

En erfaren EU-rådgivare optimerar så att du söker alla stöd och ser till att din ansökan är korrekt och komplett. Du får råd om årets nyheter och tvärvillkoren. Vi hjälper dig med SAM- ansökan och ansökan om åtagande av miljöstöd inom landsbygdsprogrammet.

Läs mer om SAM-ansökan

Stärk din likviditet med EU-kredit

Vi förenklar ansökan om EU-kredit. I samband med att vi gör en komplett SAM-ansökan, hjälper vi dig att kostnadsfritt göra ett underlag till en ansökan hos Swedbank. Du sparar tid och slipper själv ta kontakt med banken för att fylla i ansökan.

Stödrättsbörsen

Köp, sälj eller hyr stödrätter på Ludvig & Co’s Stödrättsbörs. På Stödrättsbörsen hittar du köplistan respektive säljlistan över de stödrätter som finns tillgängliga via Ludvig & Co. Stödrätter att hyra eller hyra ut finns också med i listorna.

Stödrättsbörs

Läs det senaste från bloggen

Loading...

Kontakta oss

Kontakta oss!