fbpx

Försäkringsrådgivning

Om du som företagare råkar ut för en större skada, till exempel brand, snöras eller salmonella kan konsekvenserna bli stora. Rådvill? Inte med Ludvig & Co’s erfarna försäkringsspecialister vid din sida.

Ofta går det att få ersättning för rådgivningen vid en större skada från försäkringsbolaget, men reglerna och villkoren kan vara snåriga. Här kan vi på Ludvig & Co erbjuda professionell försäkringsrådgivning om vad som gäller.

Få hjälp av erfarna försäkringsrådgivare

Våra försäkringsspecialister ger dig svar på alla dina frågor samt beräkningar av driftsavbrottsersättningar för dina olika produktionsgrenar samt tar fram beslutsunderlag för skador på byggnader och övrig egendom. Dessutom kan våra försäkringsrådgivare biträda dig vid förhandlingar med försäkringsbolaget om det behovet uppstår. Hos oss kan du även få hjälp med administration under hela återuppbyggnaden och genomförandefasen.

Försäkringsspecialisterna gör tillsammans med dig också en genomgång av de alternativ som finns efter en brand. Hur går vi vidare? Det kan vara att bygga en likadan anläggning som den som brann ner, att bygga för ett helt annat alternativ eller använda en viss del av ersättningen till annat ändamål.

Våra försäkringsspecialister hjälper dig med

Råd och stöd om skadan inträffat

Beräkningar av ersättningar

Biträde vid förhandling

Framtagning av beslutsunderlag

Framtidssamtal efter en skada

Ansökan till Jordbruksverket

Administration av återuppbyggnad

Kontakta våra försäkringsrådgivare

Kontakta oss!