Affärsplan

Startpaket affärsplan

För 4 950 kronor exkl. moms får du en personlig rådgivare, dokumentation samt uppföljning av affärsplanen – från start till mål. En smidig och effektiv lösning för att du lättare ska nå framgång med ditt företag!

I startpaketet för affärsplanen får du:

  • En översiktlig affärsplan till ett fast pris
  • Dokumentation av affärsplanen
  • Handfasta tips och råd av en personlig rådgivare

Skriva en affärsplan

En affärsplan kan beskrivas som en ritning eller en karta över hur du ska nå framgång med ditt företag på ett konkret och effektivt sätt. Att inte ha någon affärsplan är som att bygga ett hus utan ritning – det går, men det tar längre tid och bygget blir med största sannolikhet ostadigt.

Varför ska jag skriva en affärsplan?

För vissa kanske det kan kännas överflödigt att skriva ner någonting som är helt självklart – många företagare har hela affärsplanen i huvudet. Men att ha en nedskriven affärsplan underlättar för dig att lyckas. Du tvingas noga tänka igenom din affärsidé och din verksamhet och får på så sätt testa om det håller – både ekonomiskt och marknadsmässigt, på kort och lång sikt. Med en affärsplan och tillhörande budget får du också ett tydligt komplett vägledningsdokument som du kan använda för att säkerställa att du håller dig inom ramarna och är på väg åt rätt håll i din vardag.

Vi hjälper dig med din affärsplanering

Behöver du hjälp med att skriva din affärsplan? Genom vårt affärsplanspaket för 4950 kronor exklusive moms får du hjälp genom alla steg. Behöver du ytterligare rådgivning, och hjälp med att formulera en fördjupad affärsplan, kan du enkelt köpa det som en tilläggstjänst till startpaketet.

Kontakta oss om affärsplan

Skriv till oss

Kontakta oss!