fbpx

Jurist i Falkenberg

Jurister med expertis inom allt från affärsjuridik till familjerätt

I Falkenberg erbjuder vi

Kontakta oss!

Ta hjälp av en jurist i Falkenberg

Med en jurist från Ludvig & Co till hjälp kan du få ordning på allt från leverantörsavtal till testamente, bodelning och andra frågor – allt för att skapa en trygghet om något skulle hända. Våra jurister i Falkenberg är redo att ge dig juridisk hjälp där det behövs.

Jurister i Falkenberg med expertis inom allt från affärsjuridik till familjerätt

Våra jurister i Falkenberg hjälper alla som behöver juridisk rådgivning, och vi har omfattande kompetens inom såväl affärsjuridik och familjerätt som mer specialiserade frågor inom exempelvis mark- och miljörätt, värdering och arrende. Eftersom förutsättningarna skiljer sig åt i olika delar av landet och i olika branscher lägger vi stor vikt vid att anpassa vår rådgivning till just dina behov.

Har du råkat ut för en tvist eller behöver du hjälp att formulera ett avtal som ska förhindra problem i framtiden? Ta hjälp av en juristbyrå med professionella och erfarna jurister – oavsett om det gäller privata ärenden, avtal för företaget eller frågor kring fastigheten.

Hitta en jurist i Falkenberg

Våra jurister finns inte bara här i Falkenberg, de är placerade på 130 olika orter i hela Sverige. Det ger oss en unik ställning som juristbyrå, då vi samlar en enorm kompetens, men ändå behåller den personliga kontakten och lokala anknytningen. Det finns med andra ord alltid en erfaren och kompetent jurist inom räckhåll. I Falkenberg hittar du oss på Torggatan 1.

Hitta en jurist i Falkenberg

Besök våra jurister i Falkenberg

Torggatan 1
311 31 Falkenberg

Telefon: 0346-297 00

Hitta hit

Kontakta oss

Vi återkommer till dig inom kort, vanligtvis inom en arbetsdag. En bekräftelse med ditt meddelande skickas även till din e-postadress.

 

Kontakta oss!