fbpx
Kontor

Stockholm

Om Ludvig & Co i Stockholm

På Ludvig & Co i Stockholm hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog, lantbruk, kommersiella fastigheter till detaljhandel (ICA-butiker) och konsultföretag. Vi jobbar med samtliga företagsformer och har mycket erfarenhet från de flesta branscher.

Hos oss får du det stora företagets kunskap, kvalitet, resurser och trygghet i kombination med närheten till dig som kund och förståelse för samt erfarenhet från just din lokala marknad. I Stockholm hittar du oss på Kungsholmen, Mörby Centrum och i Huddinge – alltid nära till hands.

Bokoredo AB är nu en del av Ludvig & Co

Bokoredo ingår nu i redovisning- och rådgivningsföretaget Ludvig & Co. Du träffar oss på samma adresser som tidigare i Göteborg och Stockholm.

Account It AB är nu en del av Ludvig & Co

Sedan 1 februari 2020 ingår Account It AB i Ludvig & Co. Genom förvärvet har vi fått både nya duktiga kollegor och nya kunder som vi hälsar varmt välkomna.

Ekonomgruppen 5 Consulter HB ingår nu i Ludvig & Co

Sedan 1 oktober 2019 ingår Ekonomgruppen 5 Consulter HB i Ludvig & Co. Genom förvärvet har vi fått in både nya duktiga kollegor och nya kunder. Vi hälsar alla nya kunder varmt välkomna.

Anders Persson
Anders Persson
2024-06-09
Vänligt, sakkunnigt och engagerat bemötande från mäklarsidan. Lyhördhet för mina frågor. Professionell hantering av budgivningen, som ledde fram till affär.
Johan L
Johan L
2024-05-29
Mycket bra.
Carl Kleman
Carl Kleman
2024-05-18
Ludvig & Co agerar professionellt, är kunniga, snabba och ger värde för pengarna.
Håkan Björegren
Håkan Björegren
2024-04-24
Jag är mycket nöjd .saklig information.känner att Simon gör ett bra jobb .
Nicolle rosser sande'n
Nicolle rosser sande'n
2024-04-16
Fick den hjälp jag behövde och lite info om saker jag inte visste, är nöjd med er hjälp.
Annika Janson
Annika Janson
2024-03-31
Köpte "Skogsägarens företagsbok 2022/2023" på nätet och den kom snabbt och är en väldigt bra och innehållsrik men ändå översiktlig bok. Kursbok för mig.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Stockholmkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Juridiken, företaget och familjen

Online via Quickchannel

Vad händer om du blir oförmögen att handha dina angelägenheter, vad händer om du hamnar i en separation vad händer när du avlider? Ludvig & Co bjuder in till ett webbinar där jurist Linn Thulin berättar om vad som kan hända och hur du kan skydda dig, din familj och ditt företag.

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Warfvinges väg 32
112 51 Stockholm

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Postadress

Box 30037
104 25 Stockholm

Öppettider

Mån - Fre: 08:00–16:00

Följ oss på sociala medier