fbpx
Kontor

Stockholm

Om Ludvig & Co i Stockholm

På Ludvig & Co i Stockholm hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog, lantbruk, kommersiella fastigheter till detaljhandel (ICA-butiker) och konsultföretag. Vi jobbar med samtliga företagsformer och har mycket erfarenhet från de flesta branscher.

Hos oss får du det stora företagets kunskap, kvalitet, resurser och trygghet i kombination med närheten till dig som kund och förståelse för samt erfarenhet från just din lokala marknad. I Stockholm hittar du oss på Kungsholmen, Mörby Centrum (Account IT) och Norrtälje, Campus Roslagen – alltid nära till hands.

Account It AB är nu en del av Ludvig & Co

Sedan 1 februari 2020 ingår Account It AB i Ludvig & Co. Genom förvärvet har vi fått både nya duktiga kollegor och nya kunder som vi hälsar varmt välkomna.

Ekonomgruppen 5 Consulter HB ingår nu i Ludvig & Co

Sedan 1 oktober 2019 ingår Ekonomgruppen 5 Consulter HB i Ludvig & Co. Genom förvärvet har vi fått in både nya duktiga kollegor och nya kunder. Vi hälsar alla nya kunder varmt välkomna.

Så kan vi hjälpa dig

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte

Affärsrådgivning

Vi i Stockholm hjälper dig göra din idé till verklighet och utveckla hela ditt företag i rätt riktning. Hos oss får du stöd, råd och utbildning inom både företagsledning och affärsutveckling, och våra affärsrådgivare kan hjälpa till med specialiserad ekonomistyrning och branschanpassad rådgivning

Vi hjälper dig med:
Företagsledning
Affärsutveckling
Ekonomistyrning
Specialistrådgivning lantbruk

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Warfvinges väg 32
112 51 Stockholm

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Postadress

Box 30037
104 25 Stockholm

Öppettider

Mån - Fre: 08:00–16:00

Följ oss på sociala medier