fbpx

Stockholm

Experter på fastighetsförmedling i Stockholm

Vi är Sveriges största förmedlare av skogs- och lantbruksfastigheter och förmedlar även kommersiella fastigheter. Våra fastighetsmäklare i Stockholm har lång erfarenhet av att värdera och sälja fastigheter, och vi hjälper också dig som vill köpa gård, skog eller lantbruk med rådgivning för att göra en bra investering.

Vi förmedlar även kommersiella fastigheter, paketerar fastigheter i bolag samt genomför bolagstransaktioner. Vi har hög kompetens och specialister inom alla de områden som erfordras. Vi hjälper också till att upprätta överlåtelsehandlingar i de fall då köpare och säljare redan funnit varandra och behöver vår expertis för att upprätta juridiskt hållbara handlingar.

Medarbetare i Stockholm

Senaste fastigheterna till salu i Stockholm

Hitta en fastighetsmäklare i Stockholm

Det är ofta mycket att tänka på när det kommer till fastighetsförsäljning och fastighetsköp. Innan du säljer kan det vara intressant att veta vad fastigheten är värd, och för att kunna göra bra investeringar krävs koll på allt från juridiska frågor, ekonomi och skatt. Vi har all den specialistkompetens inom fastighetsförmedling som krävs för att kunna hjälpa dig.

Våra fastighetsmäklare har lång bakgrund inom jord och skog – från agronomer och lantmästare till skogsvetare och jägmästare. I Stockholm har vi även specialistkompetens av förmedling av kommersiella fastigheter, vi paketerar fastigheter i bolag samt genomför bolagstransaktioner. Eftersom vi finns över hela Sverige har vi också god lokalkännedom, vilket ger dig de bästa förutsättningar att göra en lyckad fastighetsaffär. Vi strävar efter att du ska kunna känna dig trygg och uppnå så bra resultat som möjligt – oavsett om du ska sälja eller köpa. I Stockholm hittar du oss på Kungsholmen, Warfvinges väg 32, 200 meter från Stadshagens tunnelbana.

Fastigheter till salu i Stockholmsområdet

Genom vår tjänst Fastighetsförmedling har vi alltid ett antal skogs- och jordbruksfastigheter till salu, men också kommersiella fastigheter. Ibland önskar kunderna kompletta jordbruksfastigheter med åkermark, ekonomibyggnader eller bostadshus, men många söker också efter renodlade skogs- eller jordbruksfastigheter. Oavsett vad du söker, och om du är säljare eller köpare, så kan vi hjälpa dig att hitta vad du söker, vi förmedlar många drömfastigheter i Stockholmsområdet.

Kontakta oss

Kontakta oss!