fbpx

Deklarationshjälp i Stockholm

Våra experter i Stockholm tar helhetsansvaret för din deklaration

I Stockholm erbjuder vi

Kontakta oss!

Vid verksamhetsårets slut sammanställs årets siffror i ett bokslut och årsredovisning och en deklaration ska tas fram. Som företagare är det mycket att hålla koll på. Det är viktigt att du gör avdrag för de utgifter du har haft i firman på bästa sätt, gör bästa möjliga avsättning till periodiseringsfond och expansionsfond för att reglera din inkomst, liksom avdrag för egenavgifter. Mycket att hålla reda på? Inte när man gör det varje dag. Kontakta våra experter i Stockholm.

Deklarationshjälp för företagare

Vi hjälper till att upprätta deklarationer för både juridiska och fysiska personer. Vi ger dig svar på alla frågor och ser till att sammanställa alla uppgifter så deklarationen blir fullständig och korrekt. För dig som driver enskild firma har vi verktygen för att beräkna bästa möjliga skatteuttag med hjälp av bland annat räntefördelning, expansionsfond och skogsavdrag när det är tillämpligt. Driver du företaget i aktiebolagsform hjälper vi dig att hålla koll på utdelningsmöjligheter och 3:12-regler.

Vad gäller t ex för avdrag av inventarier, glasögon, bil, traktamente och konferenser och mobil? Skattereglerna ändras och det är inte lätt att som företagare hänga med. Hos Ludvig & Co i Stockholm får du hjälp med både bokslutet, deklaration och att betala rätt skatt. Våra rådgivare ser till så du inte missar några möjligheter till avdrag och att du optimerar din skatt.

Vad du får

  • En fullständig och korrekt deklaration.
  • Optimal hantering av avdrag och skatter.
  • Tillgång till specialister som hjälper dig med alla frågor kring lön, ekonomi och skatt.

Hitta till oss i Stockholm

Warfvinges väg 32
112 51 Stockholm

Telefon: 077-127 27 27

Hitta hit

Kontakta oss

Vi återkommer till dig inom kort, vanligtvis inom en arbetsdag. En bekräftelse med ditt meddelande skickas även till din e-postadress.

 

Kontakta oss!