fbpx

Redovisningsbyrå i Stockholm

Din lokala redovisningsbyrå i Stockholm

Välkommen till redovisningsbyrån Ludvig & Co i Stockholm

Vi på Ludvig & Co är redovisningsbyrån som ser till att du får kontroll över ditt småföretags ekonomi. För det är inte många som startade eget för att syssla med moms och bokföring. Och småföretagare har sällan den tid som administrationen kräver.

Om du känner igen dig kan våra redovisningskonsulter i Stockholm göra stor skillnad för din vardag. De är specialister, som ägnar hela dagarna åt redovisning för företag som ditt. När du anlitar oss får du ordning och reda i redovisningen och behöver inte längre axla den administrativa bördan på egen hand.

 

Räkna ut ditt pris för redovisningstjänster

Testa oss gratis i 3 månader!

Är du trött på att sitta med dina kvitton i slutet av månaden och att alltid göra momsen i sista sekund? Då finns vi här och vi har ett exklusivt erbjudande till dig!

Du får:

  • Bokföring
  • Momsredovisning
  • Månadsrapportering av ditt företags ekonomi
  • De första tre månaderna kostnadsfritt

Vi tar hand om din bokföring och momsredovisning, så att du kan fokusera på din verksamhet och sova lugnt på natten. Genom en månadsvis rapportering har du fortfarande samma kontroll över ekonomin. Underlag skickar du digitalt via vår app – enkelt och smidigt.

 

Läs mer om erbjudandet

Exempel på pris för redovisning

Priset för att anlita vår redovisningsbyrå i Stockholm kan variera. Till exempel beroende på vilken sorts företag du har, hur stort det är och hur många anställda som finns. För att visa vad vi menar har vi tagit fram några prisexempel för hjälp med redovisning:

Personliga redovisningskonsulter i Stockholm

I en allt mer digital värld vurmar vår redovisningsbyrå för det personliga mötet. Vi satsar på tillgänglighet för att göra kontakten med oss lättare för dig, i kombination med smidiga digitala tjänster. Tanken är att du ska kunna använda hela vårt utbud av redovisningstjänster oavsett om du befinner dig i Stockholm eller på resande fot.

Varför anlita Ludvig & Co?

En av Sveriges största redovisningsbyråer

Ludvig & Co har hjälpt många tusentals småföretagare med redovisning och annan rådgivning sedan starten 1918. Fördelade på drygt 130 orter har vi idag över 1 300 medarbetare och fler än 70 000 kunder, vilket gör oss till en av Sveriges största redovisningsföretag. Med andra ord kan du vara trygg och lita på att vi har goda rutiner.

Vi tar helhetsgrepp om din redovisning och bokföring

Med vår bokföring- och redovisningshjälp tar vi ett helhetsgrepp på företagets ekonomi. Vi stödjer dig med allt från skatt, momsredovisning och fakturahantering, till arbetsgivardeklaration, lönehantering och årsbokslut.

Du får full koll på företagets löpande ekonomi – vart du än är

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och har god insikt i företagets ekonomi, oavsett om du är på kontoret i Stockholm eller på resande fot. Våra konsulter och digitala system hjälper dig att löpande få inblick i företagsekonomins alla områden – så att du får full koll och kan ta rätt strategiska beslut.

Fysiska möten och digitala redovisningslösningar

Redovisning kan förenklas och effektiviseras av digitala verktyg, men vi tror att det personliga mötet även är en viktig beståndsdel för att göra skillnad för ditt företag. Av oss får du en av marknadens ledande redovisningslösningar samt tillgång till våra lokala redovisningskonsulter i Stockholm.

Rådgivning från specialiserade och SRF auktoriserade redovisningskonsulter

Våra Srf Auktoriserade Redovisningskonsulter arbetar enligt REX, Svensk standard för redovisningsuppdrag, vilket gör att du kan vara helt säker på att få rätt kompetens, kvalitetssäkrade rutiner och mycket hög leveranskvalité.

Redovisningshjälp i Stockholm för alla företagsformer

Enskilt företag, aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag, Ideell förening eller samfällighetsförening?  Våra redovisningskonsulter är experter på lön, skatt och bokföring oavsett företagsform.

Vi är mer än bara en redovisningsbyrå

Vi erbjuder inte bara redovisning i Stockholm, utan även andra tjänster inom områden som är småföretag ofta söker stöd i. Ludvig & Co kan ge dig rådgivning inom bland annat skatt, affärer, juridik och fastigheter.

Våra tjänster inom redovisning och bokföring

Vi hjälper dig med det du behöver inom redovisning. Kanske har du rätt bra koll på den löpande redovisningen, men behöver stöd inför bokslutet. Kanske behöver du hjälp att sätta en struktur på allt det administrativa från grunden. Vår redovisningsbyrå i Stockholm får helt enkelt din redovisning att fungera på ett bra sätt. Bland annat genom de här tjänsterna.

Löpande redovisning

Kör du ofta fast med din administration? Ta hjälp att förenkla din löpande redovisning och få grepp om företagets ekonomi. Vi rätar ut dina frågetecken och ser till att det blir rätt.

Bokföring

Undvik onödiga påminnelseavgifter och få överblick på företagets ekonomi och utveckling. Vi är specialister på bokföring och redo att förenkla det omfattande pappersarbetet med smarta lösningar.

Hjälp med bokföring

Bokslut

Få till ett korrekt bokslut eller årsredovisning. Arbetet avslutas med ett bokslutsmöte, där din rådgivare och du diskuterar årets resultat och hur du kan arbeta för att nå dina mål med företaget i framtiden.

Bokslut

Löneadministration

Få kontakt med någon som har full koll på alla regler och lagar kring lön. Vi ser till att arbetet med tidrapporter, förmåner, föräldraledighet och så vidare hanteras korrekt.

Löneadministration

Fakturahantering

Med oss blir det lätt att hålla koll på alla fakturor som kommer in till ditt företag. Vår elektroniska fakturahantering samlar allt på ett ställe, utan papper som lätt kommer bort.

Fakturahantering

Hitta till vår redovisningsbyrå i Stockholm

Warfvinges väg 32
112 51 Stockholm

Telefon: 08-700 20 00

Hitta hit

Kontakta våra redovisningskonsulter

Ta tag i den del av ekonomin som du inte hinner eller kan sköta själv. Vi hjälper dig att få redovisningen gjord och effektiviserar den administrativa delen av ditt företagande. Det första steget i att hitta auktoriserade redovisningskonsulter i Stockholm är att kontakta Ludvig & Co. Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Kontakta oss

Kontakta oss!