fbpx
Kontor

Danderyd

Om Ludvig & Co i Danderyd

Här hittar du engagerade ekonomer, med stort kundfokus, vars största drivkraft är att skapa affärsnytta för kunderna. Med fokus på digitala lösningar förenklar vi vardagen och minskar administrationen för företagaren oavsett vilken bransch som företaget är verksamt i.

Med stor branschkunskap inom tjänste- konsult- och handelsområdet, exempelvis IT, arkitekter, reklam, utbildning, mode, artister, och många fler ger vi företagarna de bästa förutsättningarna för att satsa fullt ut på sin egen verksamhet. Tillsammans med expertis inom olika affärsområden i vår organisation blir vi din partner och bollplank till dig och ditt företag.

Account IT Stockholm AB är nu Ludvig & Co

Account IT blev genom förvärv Ludvig & Co den 1 februari 2022 och kommer nu att vara del i landets största konsultbyrå för småföretagare. Förutom namnbytet kommer allt att vara sig likt för dig som kund, du behåller din kontaktperson och vi sitter kvar i samma lokal och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

Så kan vi hjälpa dig

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Svärdvägen 7
182 33 Danderyd

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Fre: 09:00–15:00

Dag före röd dag: 09.00-12.00

Föranmäl gärna ditt besök.

Följ oss på sociala medier