fbpx

Juristbyrå i Stockholm

Din lokala juristbyrå i Stockholm

I Stockholm erbjuder vi

Kontakta oss!

Jurister i Stockholm med expertis inom familj, företag och fastighet

När du vill ha hjälp av kunniga och personliga jurister är Ludvig & Co rätt val. Nästan oavsett vad din juridiska utmaning handlar om, eftersom vi tar oss an uppdrag på många områden. Vår juristbyrå i Stockholm kan till exempel hjälpa dig med familjerätt, arbetsrätt, bostadsrätt, avtalsrätt, fastighetsrätt och affärsjuridik.

Din jurist hos oss använder sitt kunnande och erfarenhet för att hitta en väg framåt för dig – och förklarar på ett sätt som du förstår. Ludvig & Co i Stockholm är en del av Sveriges största juristbyrå, men samtidigt specialiserade på personligt bemötande lokalt. Hör gärna av dig med små som stora juridiska frågor.

Anlita en jurist som lyssnar på dina behov

När det kommer till juridik tycker inte vi att man som byrå kan ta fram standardpaket. Istället utgår vi från din situation och vad du vill ha hjälp med. Våra jurister i Stockholm är lyhörda och tar ditt ärende vidare på bästa sätt.

Målet för oss är att erbjuda Sveriges mest kompetenta och erfarna jurister. Allt för att våra kunder ska få rätt juridisk rådgivning i alla lägen. Lokal förankring är som alltid viktigt för Ludvig & Co. På olika platser i landet skiljer sig också de lokala förhållandena. Och vår juristfirma i Stockholm känner väl till huvudstaden.

Om du är osäker på hur du ska gå vidare eller vilket juridiskt område din fråga handlar om – tveka inte att höra av dig. Det är vårt jobb att hjälpa dig reda ut det.

Vi är en av Sveriges största juristbyråer

Ludvig & Co är en stor aktör med över 75 000 kunder. Men samtidigt har vi lokala kontor på 130 orter runt om i Sverige. På så sätt kan vi ge dig som kund tryggheten från en stor juristbyrå, samtidigt som vi erbjuder ett personligt bemötande och lokal anknytning till bland annat Stockholm.

I Stockholm hittar du vår juristfirma på Warfvinges väg 32 på Kungsholmen, 200 meter från Stadshagens tunnelbanestation. Vänd dig till oss för vår samlade kompetens och juristhjälp i Stockholm på dina villkor.

Juridisk expertis inom området du behöver stöd med

En av våra största styrkor är att vi erbjuder bred kompetens över det juridiska spektrumet. När du anlitar oss får du stöd och rådgivning av experter inom ditt område.

Familjerättsjurister med personligt bemötande

Vi erbjuder stöd och rådgivning för alla tänkbara familjerättsrelaterade frågor, exempelvis inom skilsmässa, bodelning, arv och vårdnad. När du anlitar oss får du ett lyhört och personligt bemötande, för juristtjänster på dina villkor.

Anlita en affärsjurist för hjälp med avtal och tvister

Våra jurister har lång erfarenhet av affärsrätt inom vitt skilda branscher och för företag med olika förutsättningar. Vänd dig till en affärsjurist hos oss i Stockholm för välgrundade råd och tydliga besked.

Hitta fastighetsjurister med Stockholm som specialistområde

Våra fastighetsjurister har givetvis Stockholm som specialistområde, och kan råd eller representera dig inom alla tänkbara fastighetsrelaterade frågor.

Kompetent stöd i arrenderätt och nyttjanderätt

Reglerna kring arrenderätt och nyttjanderätt är svåra för lekmän att navigera. Vi ser till att dina avtal utformas rätt och att inget faller mellan stolarna – för att säkra en krångelfri framtid.

Mark- och miljöjurister för dig som är markägare

När oenighet och konflikter uppstår mellan samhället och dig som markägare blir vår juristbyrå i ett tryggt och effektivt stöd.

Skattejurist ger råd till företagare

Skattefrågor är ett svårt kapitel oavsett om du är nybliven eller rutinerad företagare. Så ta hjälp av en skattejurist i Stockholm för att skapa trygghet och rätt förutsättningar för ditt bolag att lyckas.

Exempel på juridiska tjänster hos oss i Stockholm

Vi har inga standardiserade upplägg, i och med att all juristhjälp anpassas och skräddarsys efter ditt unika behov, men här kan du se exempel på vad vi kan hjälpa dig med.

Fastighetsförvärv

Få hjälp med allt från planering till förhandlingar under processen av ett fastighetsförvärv. Ta in våra fastighetsjurister i Stockholm.

Ombud i tvister

Vi är lyhörda för din situation och dina önskemål, för att kunna representera dig och driva tvister av olika slag på bästa sätt.

Arvskifte

En arvskifteshandling ska upprättas när det finns fler än en dödsbodelägare. En kunnig jurist ger alla parter trygghet och lättnad i processen med de svåra frågorna.

Arvskifte

Äktenskapsförord

Ett äktenskapsförord kan upprättas innan ni gifter er och under tiden ni är gifta. Vår juristbyrå hjälper dig och din partner att hitta ett upplägg som passar.

Äktenskapsförord

Kompanjonavtal

Våra affärsjurister i Stockholm hjälper dig och bolagets andra delägare att forma ett avtal där ni hittar samsyn. Vi säkrar att saker blir rätt och fångar upp frågor som ni kanske hade missat.

Kompanjonavtal

Testamente

Få hjälp att omsätta dina önskemål i ett testamente som är hållbart juridiskt. Våra jurister inom familjerätt i Stockholm är vana att ordna den här sortens dokument.

Testamente

Framtidsfullmakt

Utse själv personen som ska ta hand om dina personliga och ekonomiska angelägenheter om du inte kan själv i framtiden. Vi ser till att fullmakten utformas på ett sätt som håller juridiskt.

Framtidsfullmakt

Arrendeavtal

Ta hjälp av vår juristbyrå i Stockholm för att se till att alla viktiga frågor och delar är inkluderade i dina arrendeavtal. Vi är vana att företräda markägare i arrendefrågor.

Arrende- och nyttjanderätt

Jakträttsavtal

Om du ska upplåta din mark för jakt till privatpersoner, föreningar eller jaktlag kan vi hjälpa dig att sätta upp ett jakträttsavtal som uppfyller alla juridiska formalia.

Arrende- och nyttjanderätt

Gåvobrev

Med ett skriftligt gåvobrev undviks problem kring gåvor du vill ge exempelvis barn eller en äkta hälft när du går bort. Vi har jurister i Stockholm som gärna hjälper dig.

Gåvobrev

Överlåtelseavtal

Vi är vana att ta fram överlåtelseavtal för fastigheter. Till exempel om du ska sälja den. Men du kan även bestämma vem som får fastigheten när du dör genom ett gåvobrev.

Fastighetsrätt

Stöd vid markintrång

Vår juristbyrå i Stockholm blir ett tryggt stöd för dig som är markägare och hamnar i dialog, förhandling eller tvist med myndigheter kring mark- och miljöfrågor.

Mark- och miljörätt

Hitta till vår juristbyrå

Warfvinges väg 32
112 51 Stockholm

Telefon: 077-127 27 27

Hitta hit

Kontakta våra jurister i Stockholm

Vi är din lokala men stora juristbyrå i Stockholm, som du tryggt kan vända dig till med frågor som rör dig, din familj eller ditt företag. Vi är lyhörda för din situation och utgår från dina önskemål i vår juridiska rådgivning. Ta tag i situationen och hitta en jurist i Stockholm som det är lätt att prata med. Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss.

Hitta en jurist i Stockholm

Anders Persson
Anders Persson
2024-06-09
Vänligt, sakkunnigt och engagerat bemötande från mäklarsidan. Lyhördhet för mina frågor. Professionell hantering av budgivningen, som ledde fram till affär.
Johan L
Johan L
2024-05-29
Mycket bra.
Carl Kleman
Carl Kleman
2024-05-18
Ludvig & Co agerar professionellt, är kunniga, snabba och ger värde för pengarna.
Håkan Björegren
Håkan Björegren
2024-04-24
Jag är mycket nöjd .saklig information.känner att Simon gör ett bra jobb .
Nicolle rosser sande'n
Nicolle rosser sande'n
2024-04-16
Fick den hjälp jag behövde och lite info om saker jag inte visste, är nöjd med er hjälp.
Annika Janson
Annika Janson
2024-03-31
Köpte "Skogsägarens företagsbok 2022/2023" på nätet och den kom snabbt och är en väldigt bra och innehållsrik men ändå översiktlig bok. Kursbok för mig.

Kontakta oss

Vi återkommer till dig inom kort, vanligtvis inom en arbetsdag. En bekräftelse med ditt meddelande skickas även till din e-postadress.

 

Kontakta oss!