fbpx

Priser för bokföring och redovisning

Ta reda på din kostnad för bokföring och redovisningshjälp

  • Auktoriserade redovisningskonsulter
  • Breda branschkunskaper
  • Marknadens ledande system
  • Enkla och flexibla lösningar
  • God lokalkännedom
  • Ekonomi, juridik och rådgivning – Allt på samma ställe!

Personlig och flexibel redovisning till rätt pris

Ja, vad blir kostnaden för löpande redovisning och bokföring? Vi vet att pris är en viktig fråga både för dig som ska anlita en redovisningsbyrå för första gången – och dig på ett stort bolag som lika väl har en budget att förhålla dig till.

Därför vill vi göra det enkelt för dig att få en uppfattning om kostnaden för bokföringen. Redan här kan du beräkna ett ungefärligt pris utifrån en vanlig månad på ditt företag. Och se exempel från olika branscher. När du kontaktar oss för en offert kan vi ge ett exakt pris för just din bokföring.

Räkna ut vad löpande bokföring och redovisning kostar per månad nedan. Kontakta oss för en offert med pris på redovisningstjänster när du är redo.

Ta reda på ditt pris för bokföring och redovisning

Exempel på priser inom din bransch

Vill du hellre se priser för löpande bokföring åt typiska företag i just din bransch? Här har vi samlat en prislista med exempel på vad det kan kosta att anlita vår redovisningsbyrå – baserat på hur vardagen ofta ser ut i olika sorters företag vi ofta möter.

Nöjdkundgaranti första 90 dagarna

Är du inte nöjd med oss som partner så får du pengarna tillbaka.  Det viktigaste för oss är att vi har nöjda kunder. Våra kunder ger oss betyget 9 av 10* och vi känner oss därför trygga med att du också kommer bli nöjd med oss som din ekonomipartner. Skulle vår tjänst mot förmodan inte motsvara dina förväntningar kan du avsluta samarbetet med oss under de första 90 dagarna från kontraktstecknandet och få tillbaka kostnaden för den löpande redovisningen**.

* Genomsnittsbetyg för kundupplevelsen av vår rådgivning i vår löpande kundundersökning
** Fullständiga villkor för vad som gäller för erbjudandet regleras i ditt uppdragsavtal med oss

Anlita en redovisningsbyrå som skapar framgång i ditt företag

Med oss kan du räkna med ett pris som reflekterar de redovisningstjänster och bokföringstjänster du använder.

Vår redovisningsbyrå beräknar nämligen vad bokföring och redovisning kostar efter faktorer som hur många fakturor och löner du hanterar per månad. Dessutom har du en egen ekonomikonsult, vars tips och råd aldrig är mer än ett samtal eller besök bort.

Hos oss kan du få hjälp med:

Lokal och digital redovisningshjälp i hela Sverige

Eftersom Ludvig & Co finns på över 125 orter runt om i Sverige har du kanske närmare till oss än du tror. Personliga möten i samma rum är viktigt för många och något vi fortsätter att tro på, samtidigt som vi har rustat med bra digitala lösningar för att kunna ge samma goda service till dig oavsett var du befinner dig. Ses vi i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Trelleborg – eller på distans?

Hitta ditt lokala kontor

Gör en offertförfrågan för redovisningshjälp

Frågor och svar

Skiljer sig priserna på redovisningstjänster beroende på företagsform?

Nej, vår redovisnings- och bokföringsbyrå sätter priser för bokföring och redovisning efter hur en vanlig månad ser ut på ditt företag. Till exempel hur många fakturor och kvitton som brukar hanteras. I och med det brukar en enskild firma betala ett lägre pris än ett stort bolag med mängder av anställda. Men kostnaden för din bokföring är inte direkt kopplad till att du driver ett aktiebolag, enskild firma, handelsbolag, kommanditbolag eller ideell förening.

Kan jag få hjälp med redovisning utan att anlita en revisor?

Ja, om du driver ett litet aktiebolag. Du behöver en revisor om ditt aktiebolag har nått minst två av de här gränsvärdena under de två senaste räkenskapsåren:

  • Fler än 3 anställda
  • Balansomslutning på mer än 1,5 miljoner kronor
  • Nettoomsättning på över 3 miljoner kronor

Ett bolag som inte når de här nivåerna räknas som ett litet aktiebolag och kan besluta om att ta bort kravet på revisor vid en bolagstämma. Läs mer om krav för revisor här.

Så vad är skillnaden på en auktoriserad redovisningskonsult (ARK) och en revisor? En ARK jobbar framförallt med löpande administration. Revisorns roll handlar mer om oberoende granskning.

Att byta revisorn mot en redovisningsbyrå med en auktoriserad redovisningskonsult kan vara ett sätt att få redovisning för ett billigare pris. Om du är osäker kan vi hjälpa dig att reda ut reglerna kring vad du får och inte får göra.

Vad kostar det att enbart få hjälp med t.ex. bokslut eller löneadministration?

Det vanligaste för oss är att hantera bokslut och löner som en del av våra löpande uppdrag, men vi är öppna för skräddarsydda tjänster. Hör gärna av dig för att diskutera anpassade upplägg för bokföring och redovisning – och vad det kostar naturligtvis.

Erbjuder ni redovisning och bokföring till fast pris eller timpris?

Nej. Vår redovisningsbyrå erbjuder inte löpande bokföring till fast pris, utan utgår från hur en vanlig månad ser ut på ditt företag. Du får alltså ett pris för bokföring som snarare beräknas per uppskattad verifikation.

På så sätt betalar du för just det du behöver varje månad – och det finns en transparens i varför priserna ser ut som de gör. Testa att beräkna din kostnad med kalkylatorn högre upp på sidan, eller kika på exemplen från olika branscher.

Ingår rådgivning när jag är kund hos er?

Ja. En personlig ekonomikonsult ingår alltid i kostnaden för bokföring och redovisning hos oss. Den här personen finns bara ett samtal eller besök på lokalkontoret bort. Vi förstår att en stor del av värdet med en redovisningsbyrå är att ha någon att fråga när du kör fast. Eller att bolla idéer med när du står inför ett vägval. Just därför finns rådgivningen till.