fbpx
Kontor

Malmö

Om Ludvig & Co i Malmö

Ludvig & Co i Malmö har funnits på orten sedan 1929. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från lantbruk och vindkraft till hantverkare och konsultföretag. Malmökontorets medarbetare hjälper kunder i alla branscher inom alla våra tjänsteområden, ekonomi, juridik, affärsrådgivning och mäkleri.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Malmö hittar du oss Dockan, Västra hamnen. – alltid nära till hands.

Öresunds redovisning är nu Ludvig & Co

Öresunds redovisning blev genom förvärv Ludvig & Co den 1 februari 2023 och kommer nu att vara del i landets största konsultbyrå för småföretagare. Förutom namnbytet kommer allt att vara sig likt för dig som kund, du behåller din kontaktperson och vi sitter kvar i samma lokal på Prostgatan 2 i Malmö och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

Så kan vi hjälpa dig

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Dockplatsen 1
211 19 Malmö

Hitta hit

 
Prostgatan 2
211 25 Malmö
Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Postadress

Box 565
201 25 Malmö

Öppettider

Mån - Tor: 08:30–16:00

Fredag: Öppet enligt överenskommelse
Lunchstängt: 11:30–12:30

Följ oss på sociala medier