fbpx
Kontor

Malmö

Om Ludvig & Co i Malmö

Ludvig & Co i Malmö har funnits på orten sedan 1929. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från lantbruk och vindkraft till hantverkare och konsultföretag. Malmökontorets medarbetare hjälper kunder i alla branscher inom alla våra tjänsteområden, ekonomi, juridik, affärsrådgivning och mäkleri.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Malmö hittar du oss Dockan, Västra hamnen. – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte

Affärsrådgivning

Vi i Malmö hjälper dig göra din idé till verklighet och utveckla hela ditt företag i rätt riktning. Hos oss får du stöd, råd och utbildning inom både företagsledning och affärsutveckling, och våra affärsrådgivare kan hjälpa till med specialiserad ekonomistyrning och branschanpassad rådgivning

Vi hjälper dig med:
Företagsledning
Affärsutveckling
Ekonomistyrning
Specialistrådgivning lantbruk

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Dockplatsen 1
211 19 Malmö

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Postadress

Box 565
201 25 Malmö

Öppettider

Mån - Fre: 08:30–16:00

Lunchstängt: 11:30–12:30

Semesterstängt: V. 29 - v31

Följ oss på sociala medier