fbpx
Kontor

Stockholm

Om Ludvig & Co i Stockholm

På Ludvig & Co i Stockholm hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog, lantbruk, kommersiella fastigheter till detaljhandel (ICA-butiker) och konsultföretag. Vi jobbar med samtliga företagsformer och har mycket erfarenhet från de flesta branscher.

Hos oss får du det stora företagets kunskap, kvalitet, resurser och trygghet i kombination med närheten till dig som kund och förståelse för samt erfarenhet från just din lokala marknad. I Stockholm hittar du oss på Kungsholmen, Mörby Centrum och Norrtälje, Campus Roslagen – alltid nära till hands.

Account It AB är nu en del av Ludvig & Co

Sedan 1 februari 2020 ingår Account It AB i Ludvig & Co. Genom förvärvet har vi fått både nya duktiga kollegor och nya kunder som vi hälsar varmt välkomna.

Ekonomgruppen 5 Consulter HB ingår nu i Ludvig & Co

Sedan 1 oktober 2019 ingår Ekonomgruppen 5 Consulter HB i Ludvig & Co. Genom förvärvet har vi fått in både nya duktiga kollegor och nya kunder. Vi hälsar alla nya kunder varmt välkomna.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Stockholmkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Familjejuridik – nu och sen

Vara

Vid viktiga händelser i livet som att flytta ihop, gifta sig, få barn eller skilja sig spelar juridiska frågor stor roll. Genom att ha koll på grunderna skapar du en trygghet för både dig och dina nära och kära.

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Warfvinges väg 32
112 51 Stockholm

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Postadress

Box 30037
104 25 Stockholm

Öppettider

Mån - Fre: 08:00–16:00

Följ oss på sociala medier