fbpx
Kontor

Hemse

Om Ludvig & Co i Gotland – Hemse

Ludvig & Co i Hemse har funnits på orten sedan 1961. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från jordbruk till turism och bygg och entreprenad.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Hemse hittar du oss bredvid Heart of Sweden – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Hemsekontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Juridiken, företaget och familjen

Online via Quickchannel

Vad händer om du blir oförmögen att handha dina angelägenheter, vad händer om du hamnar i en separation vad händer när du avlider? Ludvig & Co bjuder in till ett webbinar där jurist Linn Thulin berättar om vad som kan hända och hur du kan skydda dig, din familj och ditt företag.

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Stabbgårdsgatan 3
623 50 Hemse

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Tis: 09:00–15:00
Tor: 09:00–15:00

Onsdag & fredag endast bokade möten.

Lunchstängt: 12:00-13:00

Öppettider gäller året runt, med undantag för sommar- och julsemester. Avvikelser kan förekomma. Kontakta gärna kontoret före besök.

Avvikande öppettider

17 juli: Stängt
18 juli: Stängt
19 juli: Stängt
20 juli: Stängt
21 juli: Stängt
22 juli: Stängt
23 juli: Stängt

Följ oss på sociala medier