fbpx
Kontor

Värnamo

Om Ludvig & Co i Värnamo

Ludvig & Co i Värnamo har funnits på orten sedan 1973. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog och lantbruk till bygg, entreprenad och service. Vi har en bred kompetens på kontoret – både kring skog, lantbruk samt övrigt.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Värnamo hittar du oss i ”Herrgårdsvillan” på gamla lasarettsområdet – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte

Affärsrådgivning

Vi i Värnamo hjälper dig göra din idé till verklighet och utveckla hela ditt företag i rätt riktning. Hos oss får du stöd, råd och utbildning inom både företagsledning och affärsutveckling, och våra affärsrådgivare kan hjälpa till med specialiserad ekonomistyrning och branschanpassad rådgivning

Vi hjälper dig med:
Företagsledning
Affärsutveckling
Ekonomistyrning
Specialistrådgivning lantbruk

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Vallgatan 1
331 30 Värnamo

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Postadress

Box 536
331 25 Värnamo

Öppettider

Mån - Ons: 07:30–15:30
Tor: 07:30–11:30

Fredagar: Öppet för bokade möten
Lunchstängt: 11:30-12:30
Torsdag eftermiddag & fredag alltid öppet för tidsbokade möten.

Följ oss på sociala medier