fbpx
Kontor

Värnamo

Om Ludvig & Co i Värnamo

Ludvig & Co i Värnamo har funnits på orten sedan 1973. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog och lantbruk till bygg, entreprenad och service. Vi har en bred kompetens på kontoret – både kring skog, lantbruk samt övrigt.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Värnamo hittar du oss i ”Herrgårdsvillan” på gamla lasarettsområdet – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Värnamokontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Att sälja fastigheten – Växjö

Växjö

Välkommen till en informationsträff där vi bland annat berättar hur en försäljning går till, vad man bör tänka på med jakt, arrenden och skogsbruksplan och där du har chansen att ställa dina frågor och funderingar.

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Jönköpingsvägen 43 A
331 34 Värnamo

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Postadress

Box 536
331 25 Värnamo

Öppettider

Mån - Tor: 07:30–15:30
Fre: 07:30–11:30

Fredagar: Öppet för bokade möten
Lunchstängt: 11:30-12:30

Vecka 1 2024, öppet för tidsbokad rådgivning.

Följ oss på sociala medier