fbpx
Kontor

Varberg

Om Ludvig & Co i Varberg

Ludvig & Co i Varberg har funnits på orten sedan 1956. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från grön näring till hantverkare och handelföretag. Här arbetar vi i team – från redovisningsekonomer till affärsjurister.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Varberg hittar du oss mitt på Drottninggatan vid skobutikerna – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Varbergkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Att sälja fastigheten – Växjö

Växjö

Välkommen till en informationsträff där vi bland annat berättar hur en försäljning går till, vad man bör tänka på med jakt, arrenden och skogsbruksplan och där du har chansen att ställa dina frågor och funderingar.

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Drottninggatan 17
432 41 Varberg

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Tor: 08:00–16:30
Fre: 08:00–13:00Begränsade öppettider p.g.a. nya Coronarestriktioner.
Mån - Tor: 9.00-15.00
Fre: 9:00-11:45
Lunchstängt 11:45-12:30

Följ oss på sociala medier