Kontor

Vara

Om Ludvig & Co i Vara

Ludvig & Co i Vara har funnits på orten sedan 1964. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från lantbruk och häst till åkerier. På Varakontoret finner du erfaren personal blandat med yngre som i sin tur är starka på digitalisering och nyare arbetssätt.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Vara hittar du oss på torget – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Deklaration
Momsdeklaration
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte

Affärsrådgivning

Vi i Vara hjälper dig göra din idé till verklighet och utveckla hela ditt företag i rätt riktning. Hos oss får du stöd, råd och utbildning inom både företagsledning och affärsutveckling, och våra affärsrådgivare kan hjälpa till med specialiserad ekonomistyrning och branschanpassad rådgivning

Vi hjälper dig med:
Företagsledning
Affärsutveckling
Ekonomistyrning
Specialistrådgivning

Vår specialistkompetens finns alltid nära dig

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Stora Torget 4
534 31 Vara

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Tor: 08:00–16:00

Lunchstängt: 12:00–13:00
Semesterstängt: 20 juli t.o.m 7 augusti.
Vid akuta frågor kontakta vår växel på telefon 0512-725 00.

Följ oss på sociala medier