fbpx
Kontor

Umeå

Om Ludvig & Co i Umeå

Ludvig & Co i Umeå har funnits på orten sedan 1964. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från tjänste- och hantverksföretag till och skog och lantbruk. Kontoret har bred kompetens som vi aktivt låter dig som kund få nytta av. Vi har många specialister inom ekonomi, juridik och fastighetsförmedling på ett och samma ställe.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Umeå hittar du oss mitt emot MAX vid gamla E4 – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Umeåkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Västra Esplanaden 19
903 25 Umeå

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Fre: 08:00–17:00

Lunchstängt: 11:45–12:45

Följ oss på sociala medier