fbpx
Kontor

Uddevalla

Om Ludvig & Co i Uddevalla

Ludvig & Co i Uddevalla har funnits på orten sedan 1964. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från jordbruk till entreprenad/hantverkare och Restaurang. I Uddevalla är vi kunniga på småföretagarens villkor med tyngdpunkt på lantbruk. Vi ligger i framkant med digitaliseringen.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Uddevalla hittar du oss i samma hus som Länsstyrelsen – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte

Affärsrådgivning

Vi i Uddevalla hjälper dig göra din idé till verklighet och utveckla hela ditt företag i rätt riktning. Hos oss får du stöd, råd och utbildning inom både företagsledning och affärsutveckling, och våra affärsrådgivare kan hjälpa till med specialiserad ekonomistyrning och branschanpassad rådgivning

Vi hjälper dig med:
Företagsledning
Affärsutveckling
Ekonomistyrning
Specialistrådgivning lantbruk

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Skansgatan 3
451 50 Uddevalla

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Postadress

Box 786
451 26 Uddevalla

Öppettider

Mån - Tor: 08:00–16:00
Fre: 08:00–12:00

Lunchstängt: 12:00–13:00

Följ oss på sociala medier