fbpx
Kontor

Uddevalla

Om Ludvig & Co i Uddevalla

Ludvig & Co i Uddevalla har funnits på orten sedan 1964. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från jordbruk till entreprenad/hantverkare och Restaurang. I Uddevalla är vi kunniga på småföretagarens villkor med tyngdpunkt på lantbruk. Vi ligger i framkant med digitaliseringen.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Uddevalla hittar du oss i samma hus som Länsstyrelsen – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Uddevallakontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Skansgatan 3
451 50 Uddevalla

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Postadress

Box 786
451 26 Uddevalla

Öppettider

Mån - Tor: 08:00–16:00
Fre: 08:00–12:00

Lunchstängt: 12:00–13:00

Julstängt: 27/12 - 30/12

Följ oss på sociala medier