fbpx
Kontor

Svalöv

Om Ludvig & Co i Svalöv

Ludvig & Co i Svalöv har funnits på orten sedan 1983. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från lantbruk till byggföretag och entreprenadföretag. Hos oss hittar du stor erfarenhet och kunskap när det gäller redovisning, beskattning och företagande, oavsett företagsform.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. Alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Svalövkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Din fastighet och dess gränser

Online via Quickchannel

Hur väl känner du din fastighet? Vet du var gränserna går? Har du juridisk rätt att köra på vägen in till din fastighet? Har någon annan rätt att använda områden på din fastighet? 

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Svalegatan 4 F
268 31 Svalöv

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Tor: 09:00–15:00
Fre: 09:00–17:00

Lunchstängt: 12:00-12:45

Övrig tid enl. överenskommelse

Följ oss på sociala medier