fbpx
Kontor

Olofström

Om Ludvig & Co i Olofström

Här hittar du engagerade ekonomer med stort kundfokus vars största drivkraft är att skapa affärsnytta för kunderna. Med fokus på digitala lösningar förenklar vi vardagen och minskar administrationen för företagaren oavsett vilken bransch företaget är verksamt i. Med stor branschkunskap inom bygg, handel, tjänst- och vårdsektorn ger vi företagarna de bästa förutsättningarna för att satsa fullt ut på sin egen verksamhet. Tillsammans med expertis inom olika affärsområden i vår organisation blir vi din partner och bollplank till dig och ditt företag.

I Olofström hittar du oss på Östra Storgatan 34 – alltid nära till hands.

Varmt välkommen till oss!

Så kan vi hjälpa dig

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte

Affärsrådgivning

Vi i Olofström hjälper dig göra din idé till verklighet och utveckla hela ditt företag i rätt riktning. Hos oss får du stöd, råd och utbildning inom både företagsledning och affärsutveckling, och våra affärsrådgivare kan hjälpa till med specialiserad ekonomistyrning och branschanpassad rådgivning

Vi hjälper dig med:
Företagsledning
Affärsutveckling
Ekonomistyrning
Specialistrådgivning lantbruk

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Östra Storgatan 34
293 34 Olofström

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Tor: 09:00–16:00

Lunchstängt 12:00–13:00

Följ oss på sociala medier