fbpx
Kontor

Nässjö

Om Ludvig & Co i Nässjö

Ludvig & Co i Nässjö har funnits på orten sedan 1975. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från jord-skog till hantverk och tjänsteföretag. På kontoret möter du vår trevliga personal med bred kompetens som alltid sätter dig som kund i fokus.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Nässjö hittar du oss på Postgatan, centralt i Nässjö, 2 minuter från Resecentrum – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Nässjökontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Postgatan 5A
571 31 Nässjö

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Tor: 09:00–13:00

Lunchstängt: 12:00–13:00

Under juli och augusti endast öppet för bokade besök!

Följ oss på sociala medier