fbpx
Kontor

Kristianstad

Om Ludvig & Co i Kristianstad

Ludvig & Co i Kristianstad har funnits på orten sedan 1934. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från lantbruk till byggsektorn. Vi har ekonomer, affärsrådgivare, jurister, mäklare och skogsmästare på ett och samma kontor.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Kristianstad hittar du oss på Västra Boulevarden, mittemot Kristianstads Teater och Tivoliparken – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Kristianstadkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Västra Boulevarden 47
291 30 Kristianstad

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Fre: 08:00–16:00

Lunchstängt: 11:30–12:30

Vi har semesterstängt under vecka 28-31. Begränsade öppettider under vecka 28 och 32, alla dagar 08.00-11.30. Kontoret har stängt den 13 och den 14/7.
Andra tider efter överenskommelse.

Vi önskar en trevlig sommar!

Följ oss på sociala medier