fbpx
Kontor

Katrineholm

Om Ludvig & Co i Katrineholm

Ludvig & Co i Katrineholm har funnits på orten sedan 1969. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från entreprenad till tillverknings, industriföretag och areell näring. Bred kompetens inom alla företagsformer och branscher.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Katrineholm hittar du oss på Värmbolsvägen 7 – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Katrineholmkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Värmbolsvägen 7
641 52 Katrineholm

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Tor: 08:00–16:00
Fre: 08:00–15:00

Lunchstängt: 12.00-13.00

Följ oss på sociala medier