fbpx
Kontor

Karlstad

Om Ludvig & Co i Karlstad

Ludvig & Co i Karlstad har funnits på orten sedan 1962. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från bygg, handel och konsult till lantbruk och generationsskifte och juridik. Kontoret har även stor kompetens inom skatt, affärsrådgivning, arrenderådgivning och familjejuridik.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Karlstad hittar du oss i Fanfaren – alltid nära till hands.

Stanza AB är nu Ludvig & Co

Stanza AB blev genom förvärv Ludvig & Co den 1 november 2022 och kommer nu att vara del i landets största konsultbyrå för småföretagare. Förutom namnbytet kommer allt att vara sig likt för dig som kund, du behåller din kontaktperson och vi sitter kvar i samma lokal och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Karlstadkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Juridiken, företaget och familjen

Online via Quickchannel

Vad händer om du blir oförmögen att handha dina angelägenheter, vad händer om du hamnar i en separation vad händer när du avlider? Ludvig & Co bjuder in till ett webbinar där jurist Linn Thulin berättar om vad som kan hända och hur du kan skydda dig, din familj och ditt företag.

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Gustaf Anders gata 15
653 40 Karlstad

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Fre: 08:00–16:00

Lunchstängt: 12:00-13:00

Följ oss på sociala medier