fbpx

Stanza AB

Ludvig & Co förvärvar redovisningsbyrå med tre kontor i Värmland

Ludvig & Co har förvärvat redovisningsbyrån Stanza AB som en del av tillväxtsatsningen. Sedan 1 juni 2021 är Stanza en del av Ludvig & Co AB.

  • Det känns väldigt roligt att få välkomna Stanza till Ludvig & Co. Det är en väletablerad aktör med kompetent personal som finns på tre orter i Värmland och som utmärkt sig genom att bli Årets tillväxtbyrå i Värmlands län två år i rad. Genom förvärvet kommer vi att stärka vår lokala position i området och finnas på ytterligare två orter i Värmland. Med fler kontor kan vi erbjuda både befintliga och nya kunder en högre service, säger Helena Iacono Regionchef Väst på Ludvig & Co.
  • Ludvig & Co är den lokala byrån med det breda tjänsteutbudet, säger Yeo Dahlström och Björn Svanegård på Stanza AB. Genom Ludvig & Co tar vår verksamhet ett stort kliv för att stärka utvecklingen. Vi får ett större utbud av tjänster, specialistkompetenser och resurser, vilket kommer våra kunder till godo. Det som varit väldigt viktigt för oss vid sammangåendet och som vi har gemensamt, är det nära samarbetet med våra kunder.

Båda ägarna, Yeo Dahlström och Björn Svanegård, fortsätter sitt arbete inom Ludvig & Co-koncernen. Yeo som senior rådgivare och Björn som kontorschef för de tre kontoren.

Vill du sälja din byrå eller företag? Kontakta oss!

Kontakta oss!

Tidigare förvärv